Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV vindt in Spanjaard Javier Rabanal nieuwe assistent van Ruud van Nistelrooij'

10 februari 2022 11:25 - BD.nl
Foto: Pro Shots

"PSV vindt in Spanjaard Javier Rabanal nieuwe assistent van Ruud van Nistelrooij"; image source: Pro Shots

Het Brabants Dagblad meldt dat PSV een nieuwe assistent-trainer heeft gevonden voor Ruud van Nistelrooij. De Spanjaard Javier Rabanal Hernández zal overkomen van Willem II en zal vanaf volgend seizoen de rechterhand zijn van de trainer van Jong PSV. Rabanal was sinds 2018 werkzaam in Tilburg. Hij begon als trainer van het tweede elftal en werd later hoofd methodologie van de jeugdopleiding van Willem II.

Hoofd jeugdopleiding Bastiaan Riemersma van Willem II heeft het vertrek van de Spanjaard bevestigd. "Een mooie stap voor hem, maar voor ons een aderlating", aldus Riemersma. "Javier is niet zomaar vervangbaar. We willen ook in de oudste categorieën doorpakken, daarom zal het gemis van Javier extra groot zijn."

Momenteel is Adil Ramzi nog de assistent van Van Nistelrooij. Hij maakte eerder deze maand bekend dat hij vanaf de zomer op eigen been hoopt te staan als trainer of als assistent bij een eerste elftal aan de slag wil.

Meer op BD.nl




Tags

javier nistelrooij rabanal riemersma aderlating bastiaan brabants categorieen gemis hernandez jong methodologie ramzi tilburg vervangbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nog nooit van gehoord dus geen idee wat ik hiervan moet vinden.
Evengoed.. welkom bij de mooiste club.
+2/-1

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Mooi Javier naar PSV en Adil Ramzi kan mooi bij Willem II proberen hoofdtrainer te worden, leuke club voor hem. Tevens zijn oude club als speler.
+1/-1

2 jaar geleden
Goede zaak,de nog aan te trekken talenten uit de opleiding van Chivas Guadalajara zullen nu in een warm bad terecht komen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje