Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw topaffiche voor PSV in de Eredivisie

11 februari 2022 09:50

Voor PSV staat er zaterdagavond weer een topwedstrijd op het programma als de uitwedstrijd tegen Vitesse wacht. De Arnhemmers, net zoals PSV nog actief in de Conference League, staan in de Eredivisie op een zesde plaats. Vitesse verloor echter wel de laatste drie duels.

Tot nu toe speelde PSV 36 keer eerder in Arnhem voor de Eredivisie. Tot nu toe wist het 18 keer te winnen, speelde het 15 keer gelijk en verloor slechts 3 keer. Vooral het Gelredome was lange tijd een favoriete locatie, maar vorig seizoen ging het na 23 seizoenen zonder nederlaag mis in een veel besproken wedstrijd. In het seizoen 1968/1969 werd met 0-7 de grootste zege behaald. De 3 nederlagen waren steeds met één doelpunt verschil.

De selectie van Vitesse kent met Riechedly Bazoer en Eric Verstappen twee spelers met een verleden bij PSV. Beide spelers waren actief in de jeugdopleiding, maar wisten de stap naar het eerste elftal niet te zitten. Keeperstrainer Raimond van der Gouw maakte anderhalf jaar geleden de overstap van Vitesse naar PSV. Hij was in Arnhem liefst elf seizoenen actief als keeperstrainer, de club waar hij als speler ook acht seizoenen voor actief was.




Discussieer mee op de forums


Tags

eredivisie vitesse arnhem topaffiche arnhemmers bazoer conference gelredome gouw locatie raimond riechedly verstappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage