Transparent
Inloggen
Sluiten

'Complete Duitse staf vertrekt na dit seizoen'

11 februari 2022 14:23 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Complete Duitse staf vertrekt na dit seizoen"; image source: Pro Shots

In navolging van Roger Schmidt zullen ook de overige Duitse trainers uit de staf van PSV na dit seizoen vertrekken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Jörn Wolf zat als persoonlijke assistent van Schmidt bij de club, terwijl Yann-Benjamin Kugel de afgelopen twee seizoenen een van de fysieke trainers was. Sinds dit seizoen was Jens Wissing assistent bij de A-selectie nadat Lars Kornetka vertrokken was.

Assistent-trainers André Ooijer en Boudewijn Zenden lijken wel gewoon bij de A-selectie betrokken te blijven.




Tags

schmidt benjamin jorn kornetka kugel ooijer roger wissing wolf yann zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Niet erg dat die sloopkugel vertrekt. Iedere training twee geblesseerden lijkt me niet helemaal de bedoeling van het spelletje.
+2/-4

 
Ah, dus na Schmidt en de niet bestaande speelwijze is het nu de schuld van Kugel dat er zoveel geblesseerden zijn? Ben benieuwd wie volgende maand de schuld krijgt :denk
+4/-1

 
greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
Hoe zou het dan komen dat er vanaf juli 2021 tot en met nu 21 blessure gevallen waren?

Toch niet van het in quarantaine zitten....
+2/-1

 
Helemaal niemand hier kan daar een fatsoenlijke verklaring voor geven. Alsof je werkelijk iets kan zeggen over de manier van trainen als je nooit een training ziet.
+5/-1

 
greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
Nou ik zie ze regelmatig wel trainen.En IK vind het niet echt hollands wat er gebeurd.

Ik zeg niet dat het daar aan ligt maar de mate van vermoeidheid na de training is dermate hoger , zover ik inschat ,dan ik ooit wel heb gezien.
+2/-1

 
Begrijp me niet verkeerd. Ik wil ook zeker niet beweren dat de manier van trainen niet zorgt of kan zorgen voor meer blessures. Het is ook absoluut niet richting jou (zeker niet omdat je zelf aangeeft de trainingen wel te zien), maar je ziet hier om de haverklap mensen met redenen aan komen zetten waarom er sprake is van blessures zonder er zelf van op de hoogte te zijn.

Het zal wel zaak worden om heel kritisch te kijken naar de rol van de fysieke en medische staf binnen PSV. Sommige blessures kun je nu eenmaal niet voorkomen, zoals die van Ramalho tegen Go Ahead of Gakpo tegen Monaco. Persoonlijk heb ik vooral problemen met de blessures van Madueke. Als je in zo'n korte tijd steeds dezelfde blessure oploopt is er duidelijk iets aan de hand. Wellicht is zijn lichaam gewoon niet geschikt voor de topsport, maar je kan je ook afvragen of misschien steeds te snel is gebracht omdat hij dit seizoen steeds na twee wedstrijden opnieuw een hamstringblessure opliep.
+4/-0

 
greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
Ik denk dat er ook wel in stukje bij de medische staf ligt , tenslotte geven die analyses over hoever en staat van herstel door. Dus ja Madueke , is een discutabel geval ,het zelfde geldt ook voor Bergwijn ,toen hier nog actief. Vergelijkbare blessures ,en te vlug terug ,denk ik
+2/-1

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Volgens mij hebben wij hier in eindhoven de laatste 4 seizoenen al steeds meer en langere blessures. Opvallend veel vergeleken met de rest uit de top van de eredivisie. Vraag me echt af waar dat aan ligt en lijkt me de hoogste tijd dit eens grondig te onderzoeken.

Dat de Duitse staf weggaat maakt het makkelijker voor Rogers opvolger. Die in dit geval dan zeker geen Letsch heet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Want voor Schmidt ging het wel lekker?
+1/-1

 
greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
iedere trainersstaf heeft hun eigen manier van opzetten en trainen. Ik weet alleen bij faber dat er veel meer op collectief en positie training werd geoefend. Maar dat is mijn mening he.no hard feelings als het in andermans ogen anders is.

Ik vind alleen dat er nu veel meer op fysieke inspanning getraind wordt, en als bijvoorbeeld type als Romario hier nu zou zijn allang wegelopen was of nooit teruggekomen was van vakantie
+1/-1

 
2 jaar geleden
Het gaat mij erom dat iedereen heel luchtig doet over het vertrek van een goede trainer en dat hij de oorzaak is van alle blessures.

En over dat zware trainen.. dikke prima! Daar valt al heel lang heel veel te winnen, want zo sterk en fit waren onze juffrouwtjes voor Schmidt niet.
We hebben geen Romario meer, we hebben spelers die alleen als ze heel hard werken een redelijk niveau kunnen halen.
+6/-0

 
greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
Je hebt gelijk
Goede trainer.

Maar geen match met P.S.V.
En waar de oorzaak ligt??
Denk Niet bij Trainer
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Denk niet dat schmidt alles goed gedaan heeft dat zeker niet. Maar als je alleen de keeper blunders weg denkt tegen az/willem2/etc en het collectief falen dan stond je al fluitend bovenaan. Dat kun je niet allemaal bij schmidt neerleggen. Hoe graag sommige dat hier ook willen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ja. Klinkende resultaten, verzorgd voetbal, goede
Moyenne in toppers. Europees ook steeds gepresteerd als t er op aan komt, duidelijk beleid qua spelers en en al helemaal wu keepers. Echt een goede trainer gebleken der Roger
+1/-1

 
2 jaar geleden
Je weet dat deze discussie over Kugel gaat toch?
+2/-0

2 jaar geleden
Nee het is niet waar!

Unglaubhaft, dus die ja-knikkers auch mit zurück in die Heimat?

Wat een aderlating... nächst.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Whaha.. Die zag je niet aankomen, hè?
+1/-0

2 jaar geleden
Gaat de bezem ook nog door de keepers-staf?
+4/-0

 
2 jaar geleden
😂. 2 gelijkwaardige in ieder geval!!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage