Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Iedereen verdient alle complimenten'

13 februari 2022 00:27

Eran Zahavi gaf aan met een goed gevoel terug te kijken op de wedstrijd tegen Vitesse. "Het is altijd lekker om een doelpunt te maken en te winnen met een goede prestatie van het team", aldus Zahavi. "We speelden een heel goede wedstrijd. Iedereen verdient alle complimenten."

Vanwege een blessure was de spits langere tijd uit de roulatie. "Het was een heel zware periode. Bijna drie maanden niet gespeeld", zo gaf hij aan. "Maar dat ligt nu achter me. Ik ben blij dat ik weer terug ben en weer in de basis sta. Ook weer terug op het scoreformulier, dus ik ben heel blij."

Zahavi ging ook in op de geruchten dat hij afgelopen maand wilde vertrekken bij PSV nadat er voor een tweede keer bij hem werd ingebroken. "Er zijn altijd geruchten, daar heb ik geen controle over. Het was zeker niet makkelijk toen het nogmaals gebeurde, maar ik heb heel veel steun gehad vanuit de club en van mijn familie. Ik ben iets in Eindhoven begonnen en dat wil ik afmaken", zei hij daarover. "We hebben er wel over getwijfeld, maar hebben gezegd dat we er samen voor zouden gaan. We richten ons op de goede dingen, niet de slechte. Iedere keer dat ik kan spelen ben ik blij. Ik ben natuurlijk niet jong meer, dus iedere keer dat ik in het veld sta en kan scoren ben ik blij. Daar denk ik aan en dan is alles goed."




Tags

zahavi eran ingebroken jong scoreformulier vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage