Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Een assist en een 5-0 overwinning is perfect'

13 februari 2022 00:35

In gesprek met ESPN gaf Noni Madueke aan erg blij te zijn dat hij was uitgeroepen tot Man of the Match, ondanks dat hij zelf niet tot scoren kwam. "Ik heb een assiss gegeven, dus dat is ook goed", aldus Madueke. "Natuurlijk vind ik het lekker om te scoren, maar een assist en een 5-0 overwinning is perfect."

De Engelsman is blij weer helemaal terug te zijn. "Ik voel me gezegend. Ik kan weer spelen en doen waar ik het meeste van houd", zo gaf hij aan. "Dribbelen, scoren. Ik ben gewoon blij dat ik weer kan spelen. Hier leef ik voor."

Madueke heeft momenteel ook geen last meer van zijn hamstring. "Het voelt goed. Natuurlijk zijn er afspraken gemaakt over hoe lang ik mag spelen, maar dat is voor iedereen verstandig", zei hij daarover. "Mijn hamstring voelt goed. Morgen is het weer zaak om te herstellen en klaar te maken voor de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv."




Tags

madueke assiss aviv conference dribbelen espn gezegend leef maccabi match

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte