Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben mentaliteit en karakter getoond'

13 februari 2022 00:45

Roger Schmidt was het in gesprek met ESPN niet eens met de opmerking dat de wedstrijd tegen Vitesse de beste was onder zijn leiding. "We hebben al een paar heel goede wedstrijden gespeeld", aldus Schmidt. "Het was tegen Vitesse ook erg goed. Zeker aanvallend was het in het begin heel goed. Defensief hebben we in het centrum ook niks weggegeven. Alleen een paar kopballen uit stilstaande situaties, maar er zijn nog wel dingen die beter kunnen."

Volgens de trainer was de wedstrijd tegen Vitesse zeer belangrijk. "We hebben twee duels op rij in eigen huis verloren. Dan tegen Vitesse moeten spelen is zwaar, maar we hebben mentaliteit en karakter getoond. En kwaliteit laten zien", zo gaf hij aan.

Schmidt was het niet helemaal eens met de opmerking dat de elf spelers die tegen Vitesse in de basis stonden het beste team vormen. "Dat is iets te makkelijk gedacht", zei hij daarover. "Het ligt aan het moment en de vorm van de spelers. Het is niet zo dat een bepaalde opstelling het beste is en dat dat dan iedere keer zo is. In voetbal kan het iedere week anders zijn en het is aan ons om te zorgen dat de juiste spelers worden opgesteld."




Tags

schmidt vitesse roger espn stilstaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage