Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen Jong FC Utrecht

14 februari 2022 21:56
Foto: Pro Shots

Jong PSV in eigen huis onderuit tegen Jong FC Utrecht; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Ruud van Nistelrooij was aanvallend te slordig en ging in eigen huis dan ook met 0-2 onderuit tegen Jong FC Utrecht. Door de nederlaag lijkt PSV een streep te moeten zetten door de derde periode. Met nog twee duels te gaan is de achterstand op stadsgenoot FC Eindhoven en FC Volendam vier punten.

De nederlaag was voor Jong PSV niet het enige vervelende nieuws van de avond. Jenson Seelt, Richard Ledezma en Livano Comenencia raakten geblesseerd en konden niet meer verder. Comenencia werd in tranen van het veld gedragen. Omdat Jong PSV op dat moment al vijf spelers gewisseld had, werden de laatste minuten met tien man gespeeld.

Opstelling Jong PSV: Müller, Markelo, Seelt (41' Doudah), Vos, Leysen (74' Oppegard), Comenencia, Ledezma (46' Colyn), Bakayoko (63' Thomas), Nassoh, Saibari, Fofana (46' Antonisse)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong comenencia utrecht ledezma seelt antonisse bakayoko colyn doudah fofana jenson leysen livano markelo muller nassoh nistelrooij oppegard saibari volendam vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Met Ledezma, Bakoyoko, Saibari, Fofana, etc, in het team verwacht je toch véél meer. Utrecht was helemaal niet zo goed, maar de combinaties waren er niet en in de eerste helft veel te veel terugspeelballen. Voor de goal was er nauwelijks bezetting en daarnaast waren er bijna geen schoten. Dan creëer je uiteraard niets.
Utrecht was vooral veel aan het schoppen, mede dankzij de scheids die wachtte met kaarten.
Verder opvallend dat Müller nooit uitkomt bij een diepe pass.
+1/-0

2 jaar geleden
Dit was echt niet om aan te zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Toch weer een tikkie voor wat het waard is.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Utrecht verdedigde op dit knollenveld massaal en in balbezit kwam er een lange bal waaruit ook de eerste treffer viel na slecht verdedigen. PSV daarentegen bleef maar combineren met heel veel balverlies tot gevolg.Bakayoko moet nu de volgende stap zetten en leren dat verdedigers zich op hem instellen. Komt wel goed daar twijfel ik niet aan. Het is goed dat Ruud nog minimaal 1 jaar Jong traint.En van een nederlaag raakt hij niet in paniek. Volgende wedstrijd hopelijk beter.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Vergis ik me of bent u inderdaad degene die regelmatig berichten post bij jong PSV en goed op de hoogte bent van onze jong spelers ? Volgens mij zijn Boscagli en Sangare geschorst tegen Maccabi en Seelt valt dus ook weg. Donderdag als cv dus alleen Teze en Obispo over. Wie kan er nu als back up fungeren. Vos? Andere smaakjes nog in de jeugd?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Vos is een optie als backup maar ik verwacht niet dat hij er tegen Maccabi bij is. Mocht Teze of Obispo uitvallen dan kun je eventueel nog altijd manusje van alles Mauro in het centrum zetten en Max op de vleugel. Of anders een middenvelder een linie terug zetten.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ikzelf verwacht dan dat Schmidt Mwene in het centrum zet. Welke middenvelder die donderdag beschikbaar is het dan moet worden als cv zou ik niet weten. MvG of Guti kan echt niet lijkt me. Maar in mijn ogen is Mauro cv ook werkelijk een no go. Maar goed, Teze en Obispo heel blijven dan maar, fingers crossed. Voor het overige en geheel terzijde, Estudiantes heeft ook een prachtig thuis shirt.
+1/-0

 
Dennis Vos, Fedde Leysen en Nathan Markelo zijn ingeschreven, dus zouden op de bank kunnen zitten. Luis Felipe ook, maar die is er lang uitgeweest en heeft zijn rentree bij Jong PSV ook nog niet gemaakt. Vanuit PSV O18 zouden ook D'Leanu Arts, Matteo Dams en Koen Jansen mogen spelen.

Carlos Vinicius is overigens ook geschorst
+1/-0

 
2 jaar geleden
Vini als cv lijkt me ook een no go dus die had ik niet genoemd bij de geschorsten 😉 Maar goed, 1 of 2 van de genoemde jonkies op het bankie dan maar. Thanks for the name dropping
+2/-0

2 jaar geleden
Leysen en Markelo zijn vleugelverdedigers en dan blijft idd alleen Vos over. De overige namen zijn wel wat jong om al bij de selectie te zitten.
+1/-0

2 jaar geleden
Jong-utrecht zat er van begin af aan bovenop stond goed georganiseerd en had zich het best op het slechte veld geprepareerd.
Jong-psv zocht naar de voetballende oplossing wat op dit veld weinig zin had.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Deed me een beetje denken aan de jeugd van Ajax van een aantal jaren geleden. Briljant als het zonnetje schijnt, er geen wind staat en met een biljartlaken als veld. Maar als dat er allemaal niet is lijken ze ook basisvaardigheden als passing en balaanname ineens vergeten te zijn? Was allemaal niet best. Bij Utrecht Balk en Kluivert spelend als echte mannen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja klopt wel,aan de ene kant natuurlijk te prijzen dat ze onverstoord hun ding blijven doen,maar aan de andere kant moet je na een uur op dit veld toch wel constateren dat er andere middelen gebracht dienen te worden.
+1/-0

Livano Comenencia tekent net contract en wordt in tranen op de brancard van het veld gehaald, hoe sneu hè, Saibari red het niet naar bij PSV1
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje