Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Met de club uiteindelijk besloten dat ik hier blijf tot het einde van het seizoen'

16 februari 2022 13:01 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Eran Zahavi: "Met de club uiteindelijk besloten dat ik hier blijf tot het einde van het seizoen"; image source: Pro Shots

In gesprek met PSV TV heeft Eran Zahavi bevestigd dat hij afgelopen transferperiode serieus heeft overwogen om te vertrekken bij PSV. "Het klopt dat ik aanbiedingen heb gehad. Daar heb ik het ook met de club over gehad", aldus Zahavi. "Zij weten alles. Toen hebben we het er over gehad en uiteindelijk besloten dat ik hier blijf tot het einde van het seizoen."

Getwijfeld heeft de spits wel. "Ik kreeg een aanbod voor een jaarcontract met een optie om te verlengen. Als je zo'n aanbod krijgt van een goede club dan vraag je jezelf af", zo legt hij uit. "Ook omdat mijn contract bij PSV in juni afloopt. Als ik puur naar mijn eigen carrière kijk was dat misschien de beste optie. Maar de keuze om bij PSV te blijven is ook goed voor mijn carrière."

Zahavi heeft ook uitleg gegeven waarom hij tijdens zijn blessure in Dubai revalideerde. "De eerste twee weken heb ik het hier in Nederland gedaan, maar vertrok naar Dubai omdat alles hier dicht was. Maar het was ook om het hoofd van mij en mijn familie leeg te kunnen maken", zo geeft hij aan. "Om iedere dag van Amsterdam naar Eindhoven te gaan met die knieblessure was ook niet de goede timing. Ik had ook mijn eigen fitness trainer bij me. Wij werken al acht jaar samen. Op mijn leeftijd moet ik goed voor mezelf zorgen. Als ik goed voor mezelf zoorg, dan is dat ook goed voor de club. Dat heeft dus mijn voorkeur."




Tags

zahavi eran dubai fitness jaarcontract nederland revalideerde timing zoorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat kunnen de jonkies veel leren van deze voorbeeldprof. Altijd 100% inzet, verzorgd zijn lichaam tiptop. En dan ook nog lucratieve aanbiedingen naast zich neerleggen, ondanks dat zijn vrouw niet op haar gemak is in Nederland. Petje af.
+4/-0

2 jaar geleden
Dit was toch allemaal al bekend?

Verder niks dan lof en respect.
+1/-0

2 jaar geleden
Als ik de berichten mag geloven is dit echt een op en top prof die altijd goed voor zijn lichaam zorgt. Begrijpelijk dat hij gezien de omstandigheden, zijn drukke schema door ook vrijwel alles voor Israël te spelen en daardoor een beperkte vakantie heeft gehad voor een herstel heeft gekozen waarbij hij zich ook mentaal weer op kan laden.

Ook zal het voor hemzelf en zijn familie goed zijn geweest om weer even van huis te zijn. Hopelijk worden die rotjong zo snel mogelijk gepakt en laten ze hen voortaan met rust. Lijkt me verschrikkelijk om me in mijn eigen woning onveilig te voelen.
+2/-0

2 jaar geleden
Op en top prof deze jongen. Toch jammer dat het er (nog?) niet echt uitkomt en hem steeds zijn tekengeld verweten wordt. Begrijp dat hij altijd ook als eerste op het trainingsveld staat. Hoop dat hij nog even gaat vlammen en zo door de voordeur kan vertrekken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage