Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Wij hadden misschien wel die tweede en derde moeten maken'

17 februari 2022 22:47

In gesprek met ESPN kreeg Joey Veerman de vraag of PSV een goede wedstrijd had gespeeld. "In het eerste half uur kwamen we prima voor de dag en speelden we goed combinatievoetbal. In de tweede helft zakten we toch meer terug", aldus Veerman. "De tegenstander was toen ook wel wat beter aan de bal dan ze waren voor rust, maar ze hebben geen kans gecreëerd. Wij hadden misschien wel die tweede en derde moeten maken."

Gevraagd werd of de vele wijzigingen ook invloed hadden op het spel en PSV daardoor niet te voorzichtig speelde. "Als ik voor mezelf spreek wil je altijd zo snel mogelijk die 2-0 maken, het tempo omhoog halen en ballen vooruit spelen", zo gaf hij aan. "Maar ik begrijp natuurlijk ook wel dat je die 1-0 over de streep wil trekken."

De middenvelder kijkt wel met vertrouwen naar de return in Israël. "Als we de kansen gewoon afmaken zullen we daar ook gewoon moeten winnen. Maar je weet het nooit natuurlijk", zei hij daarover. "Het is altijd lastig om te zeggen. Je weet niet hoe het stadion daar gevuld is en hoe de supporters erachter zullen staan. Maar bij ons zullen natuurlijk wel een paar basiskrachten terug gaan keren."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey basiskrachten combinatievoetbal espn israel zakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte