Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'In de tweede helft beslis je het in vijf minuten'

20 februari 2022 19:58

In gesprek met ESPN gaf Marco van Ginkel aan dat het lekker was om weer in een vol stadion te spelen. "Vorige week was het al een derde en nu volle bak. Af en toe heb je die steun gewoon nodig", aldus Van Ginkel. "We hadden het nu af en toe nodig. In de eerste helft hadden we het bij vlagen moeilijk. In de tweede helft begin je goed en beslis je het in vijf minuten."

PSV begon ook goed aan de eerste helft. "Er was niks aan de hand en het was een hele mooie goal van Noni", zo gaf hij aan. "Daarna laten we Heerenveen toch wat meer aan de bal en spelen ze tussen de linies door. Ze krijgen via de zijkanten een paar heel grote kansen en heb je geluk dat je met 1-1 de rust in gaat."

Of de trainer in de rust boos was geworden, wist Van Ginkel niet. "Als wissels waren we al snel naar buiten, dus dat weet ik niet", zei hij daarover. "Bij Heerenveen was de pap ook wel op in de tweede helft. We hebben weinig weggegeven en zelf een aantal kansen gecreëerd. Er had misschien nog wel iets meer in gezeten, maar uiteindelijk een goede overwinning. Daar zijn we blij mee."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel beslis heerenveen espn pap vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte