Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo staat donderdag op scherp

22 februari 2022 15:14

Cody Gakpo staat donderdag wederom op scherp. De aanvaller kreeg in de groepsfase van de Europa League twee gele kaarten. Indien hij tegen Maccabi Tel Aviv ook een gele kaart krijgt, zal hij automatisch voor een wedstrijd geschorst zijn. De aanvaller is de enige aan de kant van PSV die bij een gele kaart geschorst zal zijn. Het is echter nog de vraag of hij donderdag wel in actie zal komen, omdat hij afgelopen weekend uitviel met een enkelblessure.

Donderdagavond kregen Ibrahim Sangaré, Olivier Boscagli en Carlos Vinícius weer terug van schorsingen. Zij waren voor de heenwedstrijd geschorst. Sangaré vanwege zijn rode kaart in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad, terwijl Boscagli en Vinícius beiden in dat duel hun derde gele kaart van de groepsfase kregen.




Discussieer mee op de forums


Tags

cody gakpo boscagli sangare vinicius aviv carlos enkelblessure heenwedstrijd maccabi sociedad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage