Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Het is leuk en speciaal om in Israël te voetballen'

24 februari 2022 11:57

Eran Zahavi gaf op de persconferentie van woensdag aan uit te kijken naar de wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv. "Het is leuk en speciaal om in Israël te voetballen", aldus Zahavi, opgetekend door Voetbal International. "Het voelt best vreemd, alsof ik met het nationale team moet spelen."

De spis ging verder: "Maar ik ben hier om met PSV tegen Maccabi Tel Aviv te voetballen, het is niet dat ik hier ben om een feestje te vieren. We strijden tegen een zware tegenstander en natuurlijk hoop ik dat we winnen."

Door de sfeer in het stadion zal het voor PSV een zeer zware wedstrijd worden verwacht de aanvaller. "Wat wij doen op het veld zal ook invloed hebben op de supporters", zo gaf hij aan. "Als wij heel goed voetballen, dan zal de sfeer vanzelf wat minder worden. Wij moeten op ons best zijn, we weten dat we dit kunnen en ook hoe we dit moeten doen."




Tags

zahavi eran israel aviv maccabi spis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage