Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit op bezoek bij NAC Breda

25 februari 2022 22:18
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit op bezoek bij NAC Breda; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie onderuit gegaan tegen provinciegenoot NAC Breda. De uitwedstrijd in een zeer sfeervol Rat Verlegh Stadion eindigde in een 3-1 nederlaag. Via Jeremy Antonisse kwam de ploeg van Ruud van Nistelrooij nog wel op voorsprong, maar de Bredanaars bleken uiteindelijk toch te sterk.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Markelo, Felipe (61' Comenencia), Leysen, Oppegard, Babadi (69' Touré), Kjolo, Nassoh, Antonisse (60' Sealy), Colyn, Thomas
Tags

jong nac antonisse babadi bredanaars colyn comenencia delanghe felipe jeremy kjolo leysen markelo nassoh nistelrooij oppegard provinciegenoot rat sealy sfeervol toure verlegh

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
De klad lijkt er na een prima periode alweer aardig in te zitten.
+1/-1

8 maanden geleden
PSV hecht geen enkele waarde aan de resultaten van Jong aangezien iedere speler die maar een heel klein beetje uitblinkt direct naar 1 wordt gehaald om daar de bank warm te houden.

Bijv. Bakayoko doet het een aantal wedstrijden goed en raakt in bloedvorm, wordt naar 1 gehaald en je hoort er niets meer van. Tot zover zijn ontwikkeling. Laat hem toch het seizoen bij Jong afmaken. We hebben het hier over een 18 jarige jongen die in 2 halve seizoenen 13 goals in de KKD heeft gemaakt. Ook in de doorstroming van jeugd moet de lat binnen PSV terug omhoog (méér eisen).

De absurde waslijst aan blessures (al het hele seizoen) helpt Ruud ook niet. Wat dit betreft hetzelfde beeld als bij 1, toeval….?
+3/-2

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
En wie zet jij dan op de bank bij 1? Ik snap dat wedstrijden spelen hem helpt in ontwikkeling, maar dat is trainen en naar wedstrijden toeleven met PSV 1 ook. Schmidt ziet hem nu bij trainingen, en zet het af tegen een Madueke Die jongen merkt zo ook wat er nodig is om 1 te halen (en dan bedoel ik niveau madueke, niet pak em beet bruma).

Die ervaring neemt hij ook weer mee. Zie Malen, Gakpo en Madueke als voorbeeld in een recent verleden, zijn vergelijkbare situaties.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Er werd moord en brand geschreeuwd om Bakayoko speeltijd te geven in het eerste, en dat is pas geleden gebeurd, hij is zekers niet uit beeld en heb het idee dat hij goed gebracht gaat worden, als Ruud het niet goed vind denk ik niet dat Baka op de proef wordt gesteld?
+1/-0

8 maanden geleden
Jajaks en NAC uit kan je verliezen. Alleen tegen Jutreg op een knollenveld was een tegenvaller. Seelt, Bakayoko, Vos en Saibari waren met PSV1 in Israel. Verder nog een aantal blessures en het resultaat is verklaarbaar hoewel jong weinig onderdeed voor NAC.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez cambuur code competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen