Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Gelukkig hebben we wel gewonnen'

27 februari 2022 16:48

In gesprek met ESPN gaf Mario Götze aan dat de wedstrijd tegen Sparta zeer zwaar was. "We hebben donderdag nog gespeeld en vrijdag een vlucht gemaakt. Dat zijn niet ideale situaties om dan nu te moeten spelen", aldus Götze. "Het veld was ook niet ideaal om op te moeten spelen, maar gelukkig hebben we wel gewonnen. Maar dat we in de eerste helft een doelpunt tegenkregen was natuurlijk niet goed."

De Duitser gaf ook credits aan de speelwijze van Sparta. "In de eerste helft deden ze het echt goed met druk zetten en man-tegen-man spelen. De ruimtes waren erg klein, zeker op hun helft. Het was daarom niet makkelijk om te spelen", zei hij daarover.

Pas in de rust kreeg PSV te horen dat Feyenoord had verloren van AZ. "Het was goed dat we vooral gefocust waren op onszelf en onze doelen, omdat er nog lastige weken aan zitten te komen", zo gaf hij aan. "We richten ons alleen op onze eigen wedstrijden. We hebben nog drie verschillende competities waar we voor spelen. Daar zal de focus op liggen. Wat er op de andere velden ook gebeurt, we moeten ons op onszelf richten."




Tags

gotze sparta credits espn feyenoord tegenkregen vlucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte