Transparent
Inloggen
Sluiten

Mauro Júnior: 'Ik ben altijd klaar om te spelen, ongeacht de positie'

27 februari 2022 17:16

In gesprek met ESPN gaf Mauro Júnior aan blij te zijn met zijn wedstrijd tegen Sparta. "We wisten dat we zeker niet onze beste wedstrijd gespeeld hebben, maar we hebben wel de drie punten gehaald en dat was voor ons het belangrijkste", aldus Mauro. "Het was een heel zware wedstrijd. In de eerste helft waren we niet scherp in de duels, maar in de tweede helft lukte dat wel en kantelden we de wedstrijd."

Zelf is de Braziliaan de laatste weken in heel goede vorm. "Ik voel me erg goed. Mijn ploeggenoten en de trainer geven we veel vertrouwen", zo gaf hij aan. "Ze helpen me op iedere positie waar ik speel. Nu als rechtsback, maar ook als linksback. Nu sta ik op rechts omdat Phillipp Mwene geblesseerd is. Ik zal er altijd staan en ben altijd klaar om te spelen, ongeacht de positie."

Gevraagd werd aan Mauro wat zijn favoriete positie is. "Dat maakt me echt niet uit. Het belangrijkste is dat ik speel", zei hij daarover. "Als voetballer wil je aan een wedstrijd beginnen. Welke positie is echt niet belangrijk. Ik ben blij dat ik de laatste tijd goed speel. Het loopt lekker en dat is ook fijn voor mijn ploeggenoten."

De Braziliaan bewees zijn uitstekende vorm door op schitterende wijze voor de gelijkmaker te zorgen. "Het was een snelle corner en een goed schot", reageerde hij daarover. "Toen ik de bal raakte wist ik al dat het een goed schot was."




Discussieer mee op de forums


Tags

mauro braziliaan espn kantelden mwene phillipp sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte