Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Joey Veerman is een heel goede speler en maakte een belangrijke goal'

2 maart 2022 22:15

Mario Götze was in gesprek met ESPN blij met de winst tegen Go Ahead, maar was het niet helemaal eens met de opmerking dat het een heel makkelijke wedstrijd was voor PSV. "We hadden aan het eind wel iets efficiënter voor het doel moeten zijn, maar bekerwedstrijden zijn altijd moeilijk", aldus Götze. "We hadden de derde en vierde treffer moeten maken om het helemaal te beslissen. We moesten nu tot het einde blijven vechten."

Volgens de Duitser had PSV het zichzelf veel makkelijker kunnen maken. "We hadden voor het doel efficiënter moeten zijn", zo gaf hij aan. "We gaven in de eerste helft die goal weg. Gelukkig konden we al snel weer gelijk maken. Dat was voor ons een heel goed gevoel, anders zou het na rust veel moeilijker zijn geworden."

Götze had op het veld een goede klik met Joey Veerman. "Hij is een heel goede speler en maakte een belangrijke goal. Ik hou er van hoe hij speelt en beweegt", zei hij daarover. "Hij werkt ook hard voor de ploeg en maakt ruimte voor zijn ploeggenoten. Dat is erg goed. Hij stond vandaag op een andere positie en dat heeft hij al snel goed opgepakt."

De middenvelder won in Duitsland al vier keer de beker. "Deze moet ik nu ook hebben", gaf hij daarover aan.




Discussieer mee op de forums


Tags

gotze joey veerman efficienter beweegt duitsland espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage