Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Ik speel nu met betere spelers, dan ga je zelf ook beter voetballen'

2 maart 2022 22:26

Joey Veerman gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn met zijn wedstrijd tegen Go Ahead. "Ik speel nu met betere spelers, dan ga je zelf ook beter voetballen", aldus Veerman. "Ik heb het bij Heerenveen gehad en hoop dat ik dat nu ook hier kan doortrekken. Ik merkte bij Heerenveen al dat ik een stap moest maken. Voor mijn gevoel duurde het wel een half jaar te lang. Ik heb daar twee en een halve mooie jaren gehad, maar ik was wel echt toe aan een nieuwe stap."

Veerman begon zelf hangend aan de linkerkant. "Ik wist voor mezelf al hoe ik dat zou invullen, want ik ben geen linksbuiten die aan de zijlijn staat", zo gaf hij aan. "Ik dacht dat ik de ruimtes wel prima kon vinden. Dit was wel een lekker potje."

Vanaf het begin had de middenvelder eigenlijk al het gevoel dat PSV niet in de problemen zou komen. "Het was een goede voorzet van die gozer, maar dat was hun enige kans vandaag", zei hij daarover. "Wij hadden al wat kansen in de eerste helft en na die rode kaart wist je dat wij die wedstrijden zouden gaan winnen."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey heerenveen espn hangend linksbuiten potje zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte