Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben vandaag laten zien dat we die beker willen winnen'

2 maart 2022 22:33

In gesprek met ESPN was Roger Schmidt erg blij dat PSV de finale van de beker heeft gehaald. "We hebben vandaag een heel goede prestatie neergezet. Vanaf de eerste seconde controleerden we de wedstrijd en kregen we kansen", aldus Schmidt. "Zij scoorden uit hun enige schot op doel in de eerste helft, maar we bleven rustig. Na die rode kaart werd het voor ons makkelijker. De derde treffer maakten we niet, zodat we tot het einde door moesten gaan, maar het was een verdiende overwinning."

Geen moment heeft Schmidt getwijfeld of PSV wel zou winnen. "We hebben vandaag laten zien dat we die beker willen winnen", zo gaf hij aan. "Ik ben heel blij met de prestatie en dat we nu in de finale staan."

De trainer was erg blij met het spel van Joey Veerman. "En niet alleen met vandaag", zei hij daarover. "Hij speelt erg goed op verschillende posities. Nu speelde hij meer als halve tien aan de linkerkant. Hij heeft laten zien dat hij ook op deze positie zijn kwaliteiten kan laten zien. Ik ben blij dat hij zich zonder problemen op dit niveau heeft kunnen aanpassen."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger controleerden espn joey veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage