Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy & René podcast: "PSV moet vol voor drie prijzen gaan"

3 maart 2022 16:12 - De Willy & René podcast

Als zelfs Willy en René voetbal niet meer het belangrijkste onderwerp vinden om over te praten, dan weet je dat het echt mis is in de wereld. Op voetbalgebied hebben de broers echter weinig te mopperen, zeker nu PSV de bekerfinale heeft gehaald. In deze podcast halen zij herinneringen aan de bekerfinale van 1974 en gaat het over blinde scheidsrechters en dove voetballers..
Tags

podcast willy bekerfinale blinde broers dove mopperen voetbalgebied

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Even rustig heren, deze trainer moest toch op de eerste trein naar Duitsland gezet worden? Of is ie nu ineens wel weer goed nu we voor het eerst in 9 jaar in de bekerfinale staan, voor het eerst in 7 jaar 2x op rij Europees overwinteren en enkel door een foutje van de VAR tweede staan? Ik vind trouwens dat we vol voor 4 prijzen moeten gaan, de titel, beker en cL zijn allemaal mogelijk, al zijn ze niet heel waarschijnlijk. De beker wel die moet gewoon weer eens naar Eindhoven.
+7/-0

 
2 jaar geleden
Iets met “de waan van de dag..” 😉
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het een sluit het ander toch niet uit. De bekerfinale halen was wel het minste wat mocht worden verwacht met louter (veredelde) 1e divisieclubs als opponenten. Nou nog eerst dat ding winnen, anders is het allemaal voor niks geweest. En mag je misschien verder komen op het laagste Europese niveau, nadat er op beide hogere echelons keihard gefaald is toen het er écht op aankwam? Als je kampioen wordt, zal hij ook echt wel de credits daarvoor krijgen, al verdient Ten Hag die dan net zo zeer aangezien die het dan op onvoorstelbare wijze heeft weggegeven. Laten we vooral niet vergeten dat Schmidt hier na dit seizoen het bijltje erbij neergooit, niet andersom.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Yup dat hadden we zeker mogen verwachten. En Schmidt is daar zowaar ook in geslaagd, waarmee een nieuwe vernedering in de beker ons gelukkig al 2 jaar bespaard is gebleven. Wel lastige tegenstander in de finale, maar heb er alle vertrouwen in.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik niet.

Ik vond de bekeruitschakeling vorig seizoen al vernederend genoeg overigens.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Uit in Amsterdam kun je verliezen, das geen schande. Zeker omdat ook in die wedstrijd weer een aantal zeer discutabele momenten zaten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik wil hem nog steeds wel naar het station brengen hoor, ik ga hem niet missen. Dat we in de bekerfinale staan vind ik nou niet echt een bijzonder wapenfeit van Schmidt. Het is niet alleen maar slecht onder deze trainer, maar ook zeker niet goed. Hij mag van mij ook netjes zijn contract uitdienen, maar daarna graag een trainer de de ploeg leuker en beter laat voetballen, die de spelers beter maakt en die als uithangbord van de club wat meer kwaliteiten heeft.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi