Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo en Joël Drommel in voorselectie Nederlands elftal

4 maart 2022 13:30 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo en Joël Drommel in voorselectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Bondscoach Louis van Gaal heeft de voorselectie bekend gemaakt van het Nederlands elftal. Oranje speelt later deze maand oefeninterlands tegen Denemarken en Duitsland. Namens PSV zijn alleen Joël Drommel en Cody Gakpo opgenomen in de voorselectie. Op vrijdag 18 maart zal de definitieve selectie voor beide oefenduels bekend worden gemaakt.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

cody drommel gakpo denemarken duitsland gaal oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Gakpo amper fit voor PSV en dan wel selecteren voor nietszeggende potjes voor nietszeggend en zeker niets-van-salaris-betalend Oranje?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Mee eens, al zou een goede pot spelen tegen Duitsland wel eens goed kunnen zijn voor een verkoop van Gakpo voor een hoog bedrag.
+1/-0

2 jaar geleden
Het lijkt wel 1 April. Drommel is geselecteerd voor het Nederlands elftal en Mauro gaat een Nederlands paspoort aanvragen. Het moet niet gekker worden op de vrijdagmiddag.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Misschien komen er vandaag nog SMS-jes bij ajax uit en moeten ze de helft van de selectie schorsen ;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ze moeten toch ook gegen Deutschland?

Vielleicht neemt Bayern Drommel wel over, als opvolger voor Neuer.
+1/-0

2 jaar geleden
Snel tijd dat bruma ook Nederlander wordt, wat zal die dan knallen bij Oranje
+3/-0

2 jaar geleden
Drommel momenteel selecteren is idd lachwekkend. Hij zal vast wel afvallen voor de definitieve selectie, maar gun dat plekje in de voorselectie dan aan een andere jonge keeper.
+1/-0

 
Zoals? Vrijwel alle andere clubs in de Eredivisie hebben of een buitenlander in de goal of een ervaren Nederlander.

Het spreekt voor zich dat Drommel tot nu toe erg tegenvalt, maar hij is natuurlijk toch wel heel wat klassen beter dan Houwen, De Keijzer of Van Osch. Het probleem is niet dat Drommel in de voorselectie van Oranje zit, het probleem is dat er geen betere doelman dan Drommel is en hij daarom terecht in de selectie zit.

Het is ook wel heel veelzeggend dat in de voorselectie van Jong Oranje de reservedoelman van Jong Ajax is opgenomen, net zoals de doelman van het reserveteam van Anderlecht. Nederland heeft gewoon een groot keepersprobleem en daarom zit Drommel 'gewoon' in de voorselectie.
+2/-0

2 jaar geleden
We hebben echt een keepersprobleem in Nederland
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage