Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen ook onderuit tegen ADO Den Haag

4 maart 2022 21:52
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen ook onderuit tegen ADO Den Haag; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen is vrijdag in eigen huis onderuit gegaan tegen ADO Den Haag. De ploeg uit de Hofstad bleek met 0-1 te sterk. PSV ziet de achterstand op de koppositie daarmee nog verder oplopen aangezien Ajax wel wist te winnen en inmiddels al een gat heeft geslagen van elf punten. Nummer twee FC Twente komt zondag pas in actie en kan dan uitlopen naar een voorsprong van tien punten.




Tags

ado twente uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Kwalitatief zwakke selectie wat wel blijkt uit dit verlies tegen Ado dames.Woensdag voor de beker tegen Feyenoord dames.De laatste kans om iets te winnen dit seizoen.
+1/-0

2 jaar geleden
Had er toch iets meer van verwacht, helaas.
+2/-0

2 jaar geleden
De "lol" is er inmiddels wel vanaf.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Geldweggooierij. Waarom mogen we niet gewoon constateren dat dit nooit een topsport in Nederland wordt die volle zalen trekt? Het Nederlands honkbalteam is al jaaaaaren toonaangevend in Europa en is zelfs een keer wereldkampioen geweest. Een sport waar in Amerika miljarden mee wordt verdient. Hier slaat het gewoonweg niet aan. En hebben de spelers die in de Nederlandse competitie spelen er een fulltime baan naast. Daar hebben we mee leren leven. Waarom wordt dat vrouwenvoetbal de laatste jaren zo enorm gehypt? Het slaat gewoon niet aan, geef dat nou eens met z'n allen toe.....
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik weet het niet. De damesvoetbalsport is aardig groot in Nederland. Honkbal is niet op zo heel veel plaatsen. Misschien dat PSV indirect profijt heeft van meisjes die fan van PSV worden en ooit bij PSV willen spelen. Tegen Ajax zat er redelijk wat volk, zij het in de Herdgang.

Ik heb geen idee wat de kosten/baten van damesvoetbal zijn. Feyenoord is net ingestapt, die zullen ook wel een overweging hebben gemaakt.
+1/-0

 
Interlands van het vrouwenvoetbal zijn steeds uitverkocht. Voordat corona uitbrak waren er meer dan 20.000 kaarten verkocht voor PSV-Ajax. Ik heb er zelf ook niks mee, maar zeggen dat het niet aanslaat klopt ook niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik was, zij het gratis (toegang), normaliter ook aanwezig geweest tegen Ajax.

Ik echter, als pleitbezorger van vrouwenvoetbal alhier, moet ook toegeven dat de meeste (competitie)wedstrijden het aanzien niet of nauwelijks waard zijn.

Maar goed, dat heeft haar tijd nodig. Handbal, hockey en volleybal, om maar enige voorbeelden te noemen, bij de vrouwen hebben destijds ook hun tijd nodig gehad én gekregen. En kijk nu eens!
+2/-0

2 jaar geleden
Het niveau van damesvoetbal heeft tijd nodig. Het is onder meisjes en vrouwen een van de snelst groeiende sporten. Dus geef het de tijd en vergelijk het niet met mannenvoetbal. Als je nu naar zwart wit beelden van de voetballers uit het verleden kijkt en vergelijkt met het hedendaagse voetbal zit daar toch ook een enorm niveau verschil tussen. Dus geef het damesvoetbal de kans zich te ontwikkelen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje