Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV met speels gemak te sterk voor Heracles

6 maart 2022 14:06
Foto: Pro Shots

PSV met speels gemak te sterk voor Heracles; image source: Pro Shots

PSV heeft redelijk eenvoudig de punten in eigen huis weten te houden. Zondagmiddag werd Heracles met 3-1 verslagen. Joey Veerman, Eran Zahavi en Cody Gakpo maakten de doelpunten.

Meteen vanaf het begin nam PSV het initiatief en werd er jacht gezet op het doel van Heracles. Noni Madueke kreeg al snel een grote kans, maar zijn inzet kon nog worden gekeerd.

Gezien het veldspel kon een doelpunt niet uitblijven en na 20 minuten wist Joey Veerman met een bekeken schot voor de 1-0 te zorgen.

Ook na die treffer bleef PSV veel te sterk voor Heracles en volgden de kansen zich op. Madueke miste oog in oog met de doelman, terwijl Eran Zahavi ook enkele mogelijkheden onbenut liet. Daarom was het bij rust slechts 1-0.

Na rust was het snel wel raak. Zahavi veroverde goed de bal. Nadat Madueke de bal niet onder controle kreeg, kwam hij weer voor de voeten van de Israëliër en hij schoot de 2-0 meteen tegen de touwen.

Het duel leek daarmee beslist en er kwam alle ruimte om verder aan het doelsaldo te werken. Vanuit het niets wist Heracles echter te scoren. Mario Götze verspeelde de bal, waarna Heracles vanuit de counter toesloeg. De kopbal ging uiteindelijk via Ibrahim Sangaré in het doel.

Heracles kreeg weer hoop op een resultaat, maar nog geen twee minuten na de tegentreffer werd de marge weer twee. Uit een geweldige pass van Veerman werd Götze diepgestuurd. In plaats van zelf te schieten, kapte hij zijn tegenstander uit en gaf de bal aan Cody Gakpo. De weer herstelde aanvaller kon ik een leeg doel de 3-1 binnen tikken.

Ook daarna kwamen er nog voldoende mogelijkheden, maar een vierde treffer bleef uit. Vrij eenvoudig won PSV daarom met 3-1.




Discussieer mee op de forums


Tags

heracles madueke veerman zahavi cody eran gakpo gemak gotze joey speels counter diepgestuurd herstelde israelier onbenut sangare toesloeg verspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje