Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: '7-0 of 8-0 was een terechte uitslag geweest'

6 maart 2022 17:17

Joey Veerman keek in gesprek met ESPN terug op een goede wedstrijd. "Het was een mooie dag om drie punten binnen te halen. Dat hebben we gelukkig gedaan", aldus Veerman.

Zelf opende hij de score. "Noni kwam naar binnen en passt hem breed. Ik kon hem aannemen of direct schieten. Ik schoot meteen en hij zat er volgens mij wel lekker in", zo gaf hij aan. "Een prima goaltje."

De middenvelder zag wel dat er veel kansen gemist werden. "We trainen er veel op en daar vliegen ze er best mooi in. Nu nog in de wedstrijd", zei hij daarover. "Die 2-1 was voor hun de enige kans. We hebben best goed gespeeld. Jammer dat het niet 7-0 of 8-0 wordt, dat zou een terechte uitslag zijn geweest."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey espn goaltje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte