Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Overall hebben we heel goed gespeeld'

6 maart 2022 17:23

In gesprek met ESPN was Roger Schmidt zeer tevreden met de wedstrijd tegen Heracles. "We speelden een heel goede wedstrijd. De uitslag is aardig, maar had wel groter kunnen zijn", aldus Schmidt. "Het enige wat niet top was, was onze efficiëntie. We hadden meer goals moeten maken. Ook dat je na zo'n wedstrijd de nul niet houdt is ook een beetje jammer, maar overall hebben we heel goed gespeeld. Zeker in de eerste helft."

De trainer was het niet helemaal eens met de opmerking dat de aanvallers soms te gretig op zoek waren naar de doelpunten. "Ze weten allemaal hoe ze moeten scoren. Ook de absolute topspelers missen soms kansen", zo gaf hij aan. "De goal van Joey Veerman is een uitstekend voorbeeld hoe je scoort. Niet te hard, maar wel geplaatst geschoten. We misten vandaag een paar schoten, die zullen er volgende keer wel in gaan."

Schmidt was weer zeer te spreken over de wedstrijd van Joey Veerman en gunde hem een publiekswissel. "Het was ook om Johan Bakayoko een paar minuten te geven en hij wat kon wennen, zodat hij niet nerveus zal zijn als we hem langer nodig hebben", zei hij daarover. "Joey speelde een heel goede wedstrijd. Hij was heel goed aan de bal, maar ook zeer betrouwbaar zonder bal. Hij heeft het heel snel opgepakt. Net zoals de vorige wedstrijden heeft hij heel goed gespeeld."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt joey overall roger veerman bakayoko efficientie espn gunde heracles publiekswissel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage