Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Bruggink wil basisplaats bij PSV

23 januari 2000 13:01

Verslaggever: RvW

PSV'er Arnold Bruggink heeft geen zin om ook volgend seizoen weer als stand-in van Luc Nilis te fungeren. De 22-jarige aanvaller verving de geblesseerde Belg gisteravond in de topper tegen Ajax. Bruggink speelde een sterke wedstrijd en was bij twee van de drie PSV-doelpunten betrokken met loepzuivere voorzetten. De grote vraag is nu, wat Luc Nilis aan het eind van dit seizoen gaat doen. Het contract van de 32-jarige Nilis loopt in juli immers af. Er schijnt buitenlandse belangstelling voor Nilis te zijn, maar de Belg wil ook best bij PSV blijven. In dat geval denkt Arnold Bruggink er hard over om op zoek te gaan naar een andere club.

Meer op




Tags

bruggink nilis arnold topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte