Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in Jan Louwers Stadion onderuit tegen FC Emmen

7 maart 2022 22:07
Foto: Pro Shots

Jong PSV in Jan Louwers Stadion onderuit tegen FC Emmen; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond onderuit gegaan tegen FC Emmen. In het Jan Louwers Stadion bleek de promotiekandidaat in een gelijkopgaand duel met 1-3 te sterk. Via Simon Colyn kwam de ploeg van Ruud van Nistelrooij nog wel op voorsprong, maar nog voor rust werd het door een eigen doelpunt van Fedde Leysen weer gelijk. In de tweede helft wist FC Emmen zelf nog twee keer te scoren.




Discussieer mee op de forums


Tags

emmen jong colyn fedde gelijkopgaand leysen nistelrooij simon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Na het drama tegen Utrecht weer twee wedstrijden waarin jPSV zich niet beloont voor het goede spel aan het begin. Als je gewoon die 2-0 maakt uit de goede aanvallen verlies je niet.

Verder lullig van een niet nader te noemen club om twee spelers voor ieder 9 miljoen te halen om op maandag tegen ADO te spelen.
+1/-0

2 jaar geleden
Zoals het wel vaker gaat met JPSV is dat ze niet minder zijn dan de tegenstander maar toch door fouten en niet goed omgaan met mogelijkheden en kansen verliezen.De laatste 4 wedstrijden verloren maar hopelijk hebben ze ervan geleerd.
+1/-0

2 jaar geleden
Waarom speelde Jong PSV in het FC Eindhoven stadion?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het veld op de herdgang was te belabberd.
+1/-0

Baka voelde zich ook niet geroepen om wat meer werk te verrichten, ik vind zijn optreden niet goed te praten.
+2/-0

2 jaar geleden
De mindere spiraal lijkt niet te stoppen. Maar goed, uitslagen zijn van ondergeschikt belang in deze spek & bonen competitie.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage