Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen in bekerduel veel te sterk voor Feyenoord

8 maart 2022 21:21
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen in bekerduel veel te sterk voor Feyenoord; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen heeft met grote cijfers weten te winnen in de KNVB Beker. Op PSV Campus De Herdgang werd Feyenoord met liefst 4-0 verslagen. Dankzij doelpunten van Desiree van Lunteren, Maruschka Waldus, Amalie Thestrup en Esmee Brugts werd een plek in de halve finale gehaald.




Tags

feyenoord bekerduel amalie brugts desiree esmee herdgang knvb lunteren maruschka thestrup waldus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Solide performance. Wedstrijd al ruimschoots beslist voor rust. Lastig te volgen aangezien ESPN1 om de haverklap kortstondig op zwart ging. Hopelijk ontloop je in de halve finales de winnaar van FC Twente-FC Neuzin.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat had ik ook, dat beeld steeds twee, drie seconden op zwart. Zeer irritant.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik vond het tot aan de 1-0 van een zeer bedenkelijk niveau. Veel slechte passes, ballen over de lijn etc. Daarna wel en leuke fase, Feyenoord had geen schijn van kans.
+1/-0

2 jaar geleden
Goede prestatie van de dames. Ik hoop op dezelfde finale als bij de mannen tegen die club uit Amsterdam. Maar dan wel beide wedstrijden winnen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje