Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bevestigt komst van tweede partnerfonds

11 maart 2022 11:46 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>PSV bevestigt komst van tweede partnerfonds</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de komst van Partnerfonds 2 bevestigd. EDCO Eindhoven BV, Frank van Gool, Koninklijke Jumbo Foodgroep BV, Maarten Franken en Royal Swinkels Family Brewers hebben gezamelijk een lening van 30 miljoen euro beschikbaar gesteld, zodat de financiële positie van PSV sterk verbeterd.

Voor deze vijf bedrijven gelden dezelfde voorwaarden als voor de zes bedrijven die zich in 2016 bij het eerste partnerfonds aansloten. Het bedrag dat nu ter beschikking komt is bestemd voor investeringen op PSV Campus De Herdgang en het Philips Stadion. Bovendien biedt het PSV meer mogelijkheden om strategische investeringen te doen op de spelersmarkt, zoals het eerder deed met Noni Madueke en Mauro Júnior. De club wil benadrukken dat het geld niet bedoeld is om te investeren in directe versterkingen voor het eerste elftal.

Meer op PSV.nl
Tags

partnerfonds aansloten bestemd brewers edco family foodgroep franken gezamelijk gool herdgang jumbo lening madueke mauro swinkels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tijd dat we weer een topic krijgen met interpretatie van de cijfers. Met Malen, Dumfries, Ihattaren, etc.. Is er wat binnengekomen qua geld, maar dat zal wel grotendeels naar de coronapot gaan. Ik snap ook uiteraard dat niet alles netto binnenkomt. We hebben ook wel wat gekocht uiteraard.
+1/-1

Houd u wel rekening dat het Leningen blijven? Dus er moet iemand zijn die het allemaal in winst gaat omzetten, anders zit je binnen een aantal jaren weer met de zelfde probleem.
+3/-0

2 jaar geleden
Geweldig hoezeer de toppers uit het regionale bedrijfsleven zich achter PSV scharen.

Het toont hoe diep PSV geworteld is in de regio. Iets om heel trots op te zijn.

Marcel Brands maak ons ook weer trots op de prestaties op het veld!
+4/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Prima zaak die lokale/regionale consortia en netwerken. Maar het wordt hoog tijd dat financiën en knowhow zich eens vertaald laten zien in prestaties op het veld. Klinkende munt -> klinkende resultaten. Ergo: exit John de Jong. Scouting nieuw leven inblazen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Wat mij betreft gaat JdJ er ook uit. Zal alleen nog niet gaan gebeuren. Hopelijk gaat Marcel Brands er kort op zitten. Al zal dat niet zijn taak zijn….
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zou vreemd zijn als Marcel zich met John gaat bemoeien. Ik hoop echter wel dat we een deel van het netwerk van Marcel terug kunnen halen. Waarom het contract van de Jong destijds is open gebroken en verlengt is mij een heel groot raadsel, kan niet op basis van prestaties zijn en sindsdien is er ook maar heel weinig verbeterd. Veerman ben ik blij mee net als Ramalho, maar waar hadden we gestaan als we van de zomer, maar zeker afgelopen winter de verdediging hadden versterkt. Donderdag bleek maar weer hoe keihard dat nodig was. Dat dat niet is gelukt vind ik een grote faal. Wat mij betreft ook exit en met schoon schip beginnen. Er is teveel geld weggegooid aan spelers die niet renderen. Deels pech, maar het zijn wel gewoon feiten. PSV kan zich dat niet veroorloven
+2/-0

2 jaar geleden
Klinkt goed, maar het blijven wel leningen. Die moeten dus ook weer terugbetaald worden.
+1/-0

2 jaar geleden
Interessant dat er ook privé personen bij de investeerders zitten. Hebben we dat ooit eerder gehad?
Maarten Franken heeft natuurlijk lekker geboerd door de overname van GoodHabitz door investeringsmaatschappij Prosus.
Frank van Gool (Goal?) Blijkt een succesvol uitzendondernemer met een waarde van 120 miljoen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi