Transparent
Inloggen
Sluiten

ADO Den Haag - Jong PSV gestaakt vanwege stroomstoring

11 maart 2022 21:47
Foto: Pro Shots

ADO Den Haag - Jong PSV gestaakt vanwege stroomstoring; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond een streep gezet zien worden door de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Vanwege een stroomstoring in het Cars Jeans Stadion was het niet mogelijk om verder te spelen. Het duel begon al ruim een uur later door een storing, maar tijdens de wedstrijd viel de stroom weer weg. Jong PSV stond toen met 0-1 voor door een treffer van Johan Bakayoko




Discussieer mee op de forums


Tags

jong ado stroomstoring bakayoko cars jeans storing stroom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Kwam voorbij in schakelprogramma, met een vervelende anticlimax, waar ik dus beter niet naar had kunnen kijken. Wél mooie goal van Bakayoko... eindelijk weer eens.
+1/-0

2 jaar geleden
Jammer dat de stroomvoorziening het voor de 2e keer begaf.Lekker doelpunt van Bakayoko.Pech dat de wedstrijd wordt overgespeeld vanaf het begin en het doelpunt dus niet telt.Wat hebben die Amsterdammers voor de 2e keer in een week weer een schijtgeluk.Balen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ze gaan de wedstrijd op een ander moment uitspelen, lijkt mij toch betekenen dat de goal gewoon telt?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Volgens mij wordt de wedstrijd helemaal overgespeeld omdat in de eerste helft werd gestaakt.Als het in de 2e helft was gebeurd dan zou het restant worden uitgespeeld.Ik weet niet of de regels veranderd zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
is dat zo ? Dus als je in de eerste helft hopeloos achterstaat moet je gewoon ervoor zien te zorgen dat de wedstrijd voor rust gestaakt wordt :)
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Dit zou echt een bizarre situatie zijn. Je staat voor dan sta je gewoon voor. Dan hadden we na de 1-3 tegen Kopenhagen ook beter de stroom eruit kunnen gooien.
+1/-0

 
Dat wordt per situatie bekeken. Eerder dit seizoen is MVV-Roda ook gestaakt in de eerste helft en hebben ze later ook uitgespeeld.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ah mooi, dat is ten minste logisch ... Vreemd, logisch en KNVB, maar ok.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage