Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel: 'Ik heb nooit getwijfeld aan mezelf'

13 maart 2022 17:22

Joël Drommel gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn dat hij belangrijk kon zijn voor PSV in Utrecht. "Ik heb het team geholpen en dat is een keer positief", aldus Drommel. "Natuurlijk streef ik hier iedere dag naar. Je leeft er voor en doet er alles aan om belangrijk te zijn voor het team. Nu pakt het vandaag eindelijk uit, maar daar heb ik lang op moeten wachten."

Zelf heeft de doelman geen moment getwijfeld aan zijn kwaliteiten. "Dat doe ik nooit", zo gaf hij aan. "Ik ben heel hard op mezelf en ook heel kritisch. Het is hard werken, blijven strijden en nooit opgeven. Dat komt het vanzelf."

Drommel had genoeg verbeterpunten gezien de afgelopen periode bij zichzelf. "Gewoon de ballen pakken en de juiste keuzes maken met de positie in de goal. Er zijn genoeg dingen waar ik nog in kan groeien", zei hij daarover. "Ook met hoge ballen moet ik gewoon meedogenlozer zijn. Dat had ik bij Twente wel meer, maar bij PSV is het heel anders. Bij Twente krijg je veertig ballen en bij PSV misschien twee, maar dan moet je er ook staan. Hier leer je ook alleen maar van en hier groei je ook in."




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel twente espn meedogenlozer opgeven utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje