Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'We hebben heel hard gewerkt als team voor deze drie punten'

13 maart 2022 17:40

In gesprek met ESPN was Eran Zahavi erg blij met de overwinning. "We hebben vandaag erg goed gespeeld en speelden donderdag een sterke tweede helft", aldus Zahavi. "Dat gevoel hadden we ook meegenomen naar vandaag. Het was zeker geen makkelijke wedstrijd, maar we hebben heel hard gewerkt als team voor deze drie punten. Ik ben blij dat het gelukt is. Het was een heel zware uitwedstrijd en we kijken nu weer verder vooruit."

De spits was ook blij dat hij weer tot scoren kwam. "Maar ik ben vooral blij dat we gewonnen hebben. Dat is in het belangrijkste. Het is een teamsport", zo gaf hij aan. "Natuurlijk ben ik als spits blij dat ik scoorde, maar de drie punten zijn het belangrijkst."

Zahavi is bij PSV niet altijd verzekerd van een basisplaats. "We zullen de beslissing van de trainer altijd moeten respecteren. We hebben goede wedstrijden gespeeld in veel verschillende systemen met veel verschillende spelers", zei hij daarover. "We hebben in onze selectie veel topspelers. Op iedere positie hebben we minstens twee topspelers, dus iedereen mocht vechten voor zijn plek. Niemand is daarom zeker van een basisplaats en we moeten allemaal de beslissingen van de trainer respecteren. In de minuten die we krijgen en op de trainingen zullen we moeten laten zien dat we horen te spelen."




Tags

zahavi eran espn systemen teamsport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte