Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben de hele wedstrijd gevochten en hard gewerkt'

13 maart 2022 17:50

Roger Schmidt gaf in gesprek met ESPN aan erg trots te zijn op zijn ploeg. "We hebben de hele wedstrijd gevochten en hard gewerkt", aldus Schmidt. "We verdienden het om te winnen. Het was een zware wedstrijd. Eerst de wedstrijd van donderdag en dan hier tegen Utrecht moeten spelen is lastig, maar de spelers hebben een goede mentaliteit getoond en een sterke wil om de drie punten te halen."

De trainer was ook erg blij dat Joël Drommel belangrijk was voor zijn ploeg. "We hebben het er al over gehad dat Joël up en downs heeft gehad dit seizoen. Ook donderdag was niet zijn beste dag", zo gaf hij aan. "We hadden vandaag wel weer vertrouwen en hij heeft een goede reactie laten zien. Hij speelde met lef. Hij had een geweldige redding en buiten die redding had hij een paar goede momenten met de controle van de diepte en bij voorzetten. Daar zijn we blij mee."

Schmidt was het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV beter staat als het 4-3-3 speelt in plaats van met twee spitsen. "Het is alleen maar theoretisch als je de opstelling ziet. Als de bal rolt is alles in beweging, ook het systeem", zei hij daarover. "Uiteindelijk kijk ik vooral naar de formatie zonder bal en dan is het meer 4-2-2-2."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger drommel espn rolt theoretisch utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage