Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy & René podcast: "Drommel pakt eindelijk punten voor PSV"

14 maart 2022 17:23 - De Willy & René podcast

Als er één PSV’er was die dit seizoen veel kritiek van de gebroeders Van de Kerkhof heeft gehad, dan is het keeper Joël Drommel wel. Vorige week maakte hij nog geen beste beurt tegen Kopenhagen maar zijn optreden tegen Utrecht heeft veel goed gemaakt. Willy en René laten hun licht schijnen over een nieuwe spannende week voor PSV met niet alleen wedstrijden tegen Kopenhagen en Fortuna maar ook de clash tussen Ajax en Feyenoord.
Discussieer mee op de forums


Tags

drommel willy kopenhagen podcast clash feyenoord fortuna gebroeders kerkhof schijnen utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Weer Drommel als redder tegen Utrecht en hij stond ook nog eens in het elftal van de week. Oke, hij kwam 1 keer goed uit en hij kreeg die kopbal op zijn lichaam, maar er wordt echt net gedaan of Utrecht veel sterker was en ons zwaar onder druk zette. Kijk de kansen / schoten verhouding eens na. De reacties op hem zijn altijd zo extreem. tegen Kopenhagen werd zijn fout wel erg uitvergroot, die van Sangare en veerman vond ik erger. Maar als hij dan eens een bal pakt is het meteen fantastisch.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het werd ook wel een keer tijd!

En ja, ook ik vind dat wij nou niet meteen moeten doorslaan. Hij houdt een keer de '0', normaal gesproken business as usual voor een doelman van PSV. Toch? Dat hij dat clean sheet uitgerekend pakt in een wedstrijd waarin maar 1× gescoord, is dan wel extra lekker. Zijn opmerking dat-ie nooit aan zichzelf getwijfeld heeft, is imo dan even ongepast als onwaar. De man oogt al het hele seizoen als één brok twijfel & nervositeit.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie bij elk interview een mak lammetje die zachtjes praat.
Geen borst vooruit en weinig kracht of boosheid in zijn stem.
Ik denk dat de stappen van Twente naar PSV net te snel voor hem zijn gegaan. Wat ik wel goed aan hem vind is dat hij kritisch op zichzelf is, en niet de schuld naar andere toe schuift. Hij klaagt niet over de trainer, en schuift het ook niet af op zijn medespelers. Hij vind dat hij zelf beter het doel uit moet komen. Ik hoop echt dat hij het alsnog oppakt.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Bij Twente ook pas in 2e seizoen z’n draai gevonden. Begint nu steeds beter te keepen dus hopelijk beloofd het veel goeds.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi