Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV verspeelt zege op bezoek bij Den Bosch

14 maart 2022 21:52
Foto: Pro Shots

Jong PSV verspeelt zege op bezoek bij Den Bosch; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond pijnlijk onderuit gegaan tegen FC Den Bosch. Ondanks een 0-2 voorsprong eindigde het duel in een 3-2 nederlaag. Via Simon Colyn en Ismael Saibari was er binnen het half uur al twee keer gescoord en leek gezien het veldspel een eenvoudige en ruime zege voor Jong PSV in het verschiet te liggen.

Het duel kantelde echter volledig toen de thuisploeg vlak voor rust met een schot van net buiten de zestien de aansluitingstreffer wist te maken. Direct na rust leek Saibari zijn tweede treffer te maken, maar deze werd vanwege vermeend buitenspel afgekeurd. Uit de daaropvolgende vrije trap viel de gelijkmaker en daar kwam in de slotfase ook nog de 3-2 bovenop nadat de verdediging de bal niet weggewerkt kreeg bij een hoekschop




Discussieer mee op de forums


Tags

jong saibari colyn ismael simon verschiet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
JPSV geeft de wedstrijd kort voor en na rust volledig uit handen.Dan valt kort voor tijd ook nog de 3-2 en is het weer klaar.De laatste 5 verloren wedstrijden heeft Jong 3x op voorsprong gestaan en 1x zelfs met 2 doelpunten.Allemaal leuke voetballers zonder gif om ten koste van alles te willen winnen.Een beetje de pamper mentaliteit.
+1/-0

2 jaar geleden
Het begint nu toch idd wel zorgwekkende vormen aan te nemen. Niet zo zeer dat die 3 punten er zoveel toe doen (spek & bonen), maar wél dat de absolute will to win niet (meer) aanwezig lijkt te zijn. Fnuikend voor (beoogde) spelers van PSV.
+1/-0

Hier valt geen eenheid van te maken, als het erop neerkomt gaat ieder zijn eigen gang in plaats van samen naar een eindresultaat toe te werken, scoren zelden of nooit laat in de wedstrijd een goal maar krijgen ze wel vaak tegen en als ze voorstaan wilt ieder netnieter de show stelen..
+1/-0

2 jaar geleden
Ik ben hier eerlijk gezegd vreemd genoeg wel blij mee. Nu eens kijken hoe Ruud met dit soort tegenslagen weet om te gaan. Prima leermoment voor hem. (en liever nu bij jong dan later als het om het eerste gaat.)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is waar, maar er ligt totaal geen druk op bij JPSV, dat stralen ze ook uit... erg vrijblijvend allemaal imo. Dat moet toch vreten bij Ruud, pure winnaar en gedreven tot het bot als speler...

Jammer, want met beetje met pit draai je bovenin mee, want juist goed is voor de weerstand!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage