Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Het was vandaag veel beter dan vorige week'

17 maart 2022 23:18

In gesprek met ESPN was Mario Götze blij met de prestatie van PSV in Denemarken. "We speelden thuis zeker niet onze beste wedstrijd. Zeker de eerste dertig minuten waren we toen erg verrast. Dat was vandaag veel beter", aldus Götze. "Iedereen speelde top vandaag. Verdedigend stond het goed en maakten we ook geen onnodige fouten, terwijl we zelf heel efficiënt waren in de zestien."

Zelf speelde Duitser ook een sterke wedstrijd. "Ik voelde me goed vandaag", zo gaf hij aan. "Als het team goed speelt, is het voor mij ook makkelijk. Ik kon daardoor vandaag ook goed spelen en ik ben blij dat ik zelf ook een aandeel heb gehad in de overwinning."

Götze werd ook gevraagd naar zijn interview met Sports Illustrated en hoe groot de kans is dat hij zal vertrekken. "Wat ik zei heb ik ook al gezegd toen ik hier tekende en zei ik een paar maanden geleden ook nog", zei hij daarover. "Het belangrijkste is hoe het nu gaat. Je weet nooit hoe het verder zal gaan. Ik ben heel blij bij PSV, maar ik heb geen idee wie er volgend jaar voor de groep zal staan. Ik focus me gewoon op dit seizoen en dan zien we het in de zomer wel."

De middenvelder was na de overtreding op Cody Gakpo woedend. "Als je een tackle maakt en de bal probeert te spelen is het voor mij geen probleem, maar hier hou ik niet van zo'n tackle van achteren", reageerde hij. "Hij had geen enkele kans om de bal te spelen. Als je dan zo in komt vliegen van achteren... Hij had een rode kaart moeten krijgen."




Tags

gotze cody denemarken espn gakpo illustrated

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage