Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'We deden alles op de juiste manier'

17 maart 2022 23:28

Eran Zahavi keek in gesprek met ESPN terug op een heel goede wedstrijd van PSV. "We verdedigden samen en vielen samen aan. We deden alles op de juiste manier", aldus Zahavi. "We zijn nu door naar de volgende ronde. We hebben de honger om zo ver mogelijk te gaan komen."

De spits opende al vroeg de score door zonder aan te nemen op doel te schieten. "Ik weet waar het doel is. Ik heb altijd de voorkeur om te schieten zonder eerst aan te nemen", zo gaf hij aan. "Mario gaf een heel goede bal en toen probeerde ik het gewoon. Ik ben blij dat hij er met een gelukje in ging, maar ook heb je soms wat geluk nodig."

Zahavi ging ook in op de kritiek die er regelmatig is op zijn spel. "Als spits word je vooral afgerekend of je scoort of niet", zei hij daarover. "Daar hou ik niet altijd van, want soms speel je voor het team een heel goede wedstrijd. Maar als je dan niet scoort, denkt iedereen dat je klote hebt gespeeld. En ze vinden dat je een topwedstrijd hebt gespeeld als je gescoord hebt, terwijl je gewoon slecht was. Uit mijn ervaring weet ik zelf wanneer ik wel en niet goed heb gespeeld. Op deze manier een spits gaan beoordelen is in mijn ogen niet de juiste manier."




Tags

zahavi eran espn gelukje honger verdedigden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte