Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Overall hebben we een heel goede wedstrijd gespeeld'

17 maart 2022 23:37

In gesprek met ESPN was Roger Schmidt zeer te spreken over het spel van zijn ploeg. "Overall hebben we een heel goede wedstrijd gespeeld", aldus Schmidt. "Vanaf het begin gingen we al op zoek naar de goal. In balbezit deden we het heel goed en vonden we steeds de juiste oplossing. In de aanval maakten we steeds de goede beslissing. Die twee doelpunten maakten het alleen maar makkelijker."

Gevraagd werd aan de trainer of Eran Zahavi sinds zijn blessure weer steeds beter wordt. "Het is logisch dat hij een paar wedstrijden nodig had om weer in vorm te komen", zo gaf hij aan. "Hij is nu in topconditie, scoort doelpunten en is ook belangrijk in de pressing. Voor de jonge spelers is hij ook echt een rolmodel."

De blessure van Cody Gakpo was een flinke domper. "Hij heeft op dit moment veel pijn. We zullen het morgen moeten nakijken", zei hij daarover. "We hopen dat het geen zware blessure is zoals de vorige keer. Het is erg jammer dat hij met een blessure is weggevallen, net zoals de gele kaart van Guti die daardoor geschorst is. Dit moment had nooit mogen gebeuren, omdat hij geen enkele kans had om de bal te spelen."




Tags

schmidt overall roger cody eran espn gakpo guti nakijken pressing rolmodel topconditie zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage