Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze debuteert in selectie Oranje, ook Joël Drommel en Cody Gakpo opgeroepen

18 maart 2022 12:15 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Jordan Teze debuteert in selectie Oranje, ook Joël Drommel en Cody Gakpo opgeroepen; image source: Pro Shots

Jordan Teze is opgenomen in de definitieve selectie van Oranje. De verdediger van PSV maakte geen deel uit van de voorselectie, maar is door bondscoach Louis van Gaal alsnog geselecteerd. Voor Teze is het de eerste keer dat hij deel gaat uitmaken van de selectie van het Nederlands elftal.

Ook Joël Drommel en Cody Gakpo behoren tot de selectie. Oranje speelt volgende week oefeninterlands tegen Denemarken en Duitsland.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje teze cody drommel gakpo jordan denemarken duitsland gaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Het zal voor hém super zijn, ik vind dat hij ook echt goed is, zeker op de positie centraal achterin. Een kind van de club heeft bij mij ook altijd een streepje voor.

Dat gezegd hebbende, hoop ik van ganser harte dat hij heel blijft. We hebben hem enorm hard nodig. En oranje, tja. Not my cup of thee
+1/-0

Geweldig nieuws voor de jeugdopleiding, ik hoop vooral dat hij fit terugkeert
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi voor Teze! Ook een bevestiging dat hij op de goede weg is.
Aan de andere kant vind ik Oranje echt nog wat te vroeg: laat hem eerst maar eens een vaste plek bij PSV veroveren als Mwene en Ramalho terug zijn.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik zie hem in deze fase ook liever heel (=thuis) blijven. We krijgen nog heel wat wedstrijden met onze smalle (verdedigingsselectie). Na wedstrijd 34 mag hij gaan. Hij moet zich gaan bewijzen bij oranje en de kans is groot dat hij zich dan forceert. Bovendien komt hij echt nog niet in aanmerking voor een basisplaats.
+1/-0

2 jaar geleden
Dat is toch gewoon het mooiste wat je als voetballer mee kan maken. Ramalho geblesseerd en hij heeft zijn kans gepakt. Dubbel en dwars verdient. Zie nog steeds geen rechtsback in hem, maar echt een CV. Dit zal hem een enorme boost geven natuurlijk, hij komt als betere speler terug. Ook een compliment voor de jeugdopleiding. Hoop dat hij ook mag debuteren
+1/-0

2 jaar geleden
Door blessureleed in het elftal maakt hij nu veel speelminuten en zie je hem nu stappen maken,wat bij Van Gaal ook is opgevallen.
Zal het zelfvertrouwen niet minder maken en dan is hij ook nog maar 21 jaar,geweldig nieuws voor Jordan.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje