Transparent
Inloggen
Sluiten

Doelpuntrijk gelijk voor Jong PSV tegen Roda JC

18 maart 2022 21:57
Foto: Pro Shots

Doelpuntrijk gelijk voor Jong PSV tegen Roda JC; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond een punt weten te pakken tegen Roda JC. In het Jan Lauwers Stadion eindigde het duel tegen de Limburgers in 3-3. Twee heerlijke afstandsschoten en een goal van Johan Bakayoko bleken niet voldoende voor de winst, omdat Jong PSV zich drie keer liet verrassen bij een dode spelsituatie.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Markelo, Seelt, Vos, Oppegard, Kjolo, Ledezma (46' Tielemans), Bakayoko, Nassoh (85' Colyn), Saibari (85' Antonisse), Romero (46' Priske Flyger)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong roda bakayoko doelpuntrijk antonisse colyn flyger kjolo lauwers ledezma markelo nassoh oppegard peersman priske romero saibari seelt tielemans vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
JPSV weer eens live aan het werk gezien in het FCE stadion. Terecht gelijkspel met 3 tegendoelpunten uit vrije trappen en corners. Peersman zag er niet altijd even goed uit. Bakayoko had weer zijn momenten maar kon het verschil ook niet maken. Ondanks dat het voor mij maar 5 minuten fietsen is naar FCE heb ik toch liever dat JPSV op de Herdgang speelt of desnoods in het Philipsstadion.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik volgde wedstrijd beetje via teletekst en die 1e helft beloofde veel! Uiteindelijk denk ik uiterst vermakelijk potje voor publiek. Sowieso flitsender dan de wedstrijd die de eer had om door mij bijgewoond te worden. Ik zie nu net ook de samenvatting. Overigens ga ik zondag, alvorens PSV-Fortuna bij te wonen, op De Herdgang kijken naar de halve finale beker voor de vrouwen tussen PSV & ADO.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
PSVdames-Ado kon wel eens een heel spannend potje bekervoetbal worden. Een paar weken geleden heeft Ado nog bij onze vrouwen gewonnen. Mochten onze dames winnen dan dezelfde finale als bij de heren. Optie om de vrouwen finale ook in de Kuip te spelen als opwarmertje voor de mannen finale.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal met jou eens!

Vroeger gebeurde zulks wel vaker. Bij grote wedstrijden een voorwedstrijd van jeugdteams. Ook een keer, ik meen in 1986, als voorwedstrijd van de laatste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht (1-1), de finale van het toernooi om de Otten Cup - toen dus nog in voorjaar - toevallig ook tussen PSV & Ajax waarbij wij de uitslag in het midden zullen laten!* Het was dan ook aardig geweest om PSV-ADO - de finale van vorig seizoen! - als voorwedstrijd van PSV-Fortuna Sittard in het Philips Stadion te laten verspelen. Maar dat zal onze grasmat wel niet aankunnen.

*vooruit dan maar, niet flauw doen: 0-3
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Romero sterk en snel. Door zijn gedrevenheid 2 assists.
+1/-0

 
Romero gespeeld ? En geen update omtrent zijn rentree?
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Zat tegen Utrecht en Kopenhagen al op de bank. Maar gisteren 1e helft meegedaan met jong PSV. Liet op mij een hele goede indruk achter, ook 2 assists in 45 minuten, al was de 2e van Saibari wel volledig op zijn eigen conto te schrijven. Romero gisteren fit en fysiek echt sterk en zoveel sneller dan onze huidige spitsen. Wat zou het toch een droom zijn als Romero (minimaal) een heel seizoen fit blijft, dan gaan we daar echt veel plezier aan beleven.
+1/-0

 
Bedankt Maan, zou idd heerlijk zijn als hij volgend seizoen fit blijft en kiest om te blijven, mss dat ie dan zijn waarde op het veld en in de broodnodige Euri kan aflossen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage