Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Het was een heel goede wedstrijd'

20 maart 2022 21:20

In gesprek met ESPN was Mario Götze zeer tevreden over het spel van PSV. "Als je het resultaat ziet was het een heel goede wedstrijd. Zeker na zo'n zware periode met wedstrijden", aldus Götze. "De laatste weken liep het echt lekker bij ons. We zijn steeds blijven gaan en bleven winnen.

De Duitser vindt het niet erg dat er nu een interlandbreak komt. "Zo'n periode is altijd goed, maar we zullen daarna wel op deze manier verder moeten gaan", zo gaf hij aan. "We zullen ons gewoon aan moeten passen aan het schema, maar we kijken wel heel erg uit naar de laatste fase."

Dat hij zelf niet tot scoren kwam of een assist gaf vond hij geen probleem. "Natuurlijk had ik dat graag gewild, maar het gaat er uiteindelijk om dat het team wint", zei hij daarover. "We moesten op deze manier verder blijven gaan en dat is wat er gebeurde."




Tags

gotze espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage