Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Met een 5-0 overwinning heb je het wel goed gedaan'

20 maart 2022 21:31

Jordan Teze was in gesprek met ESPN vooral heel blij dat hij is opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Het gaat een heel mooie week worden. Ik zal er veel gaan leren. Het is mijn eerste keer. Dat is ook wel een beetje spannend", aldus Teze. "Op de terugvlucht vanuit Kopenhagen hadden een paar al internet. Zij begonnen opeens te klappen en mijn naam te roepen. Toen wist ik dat ik er bij zou zijn."

Teze keek er al lang naar uit om naar Oranje te mogen. "Ik zie steeds eigen teamgenoten naar het Nederlands elftal. Cody, vorig jaar Denzel en Donyell. Ik snakte er daarom ook steeds meer naar", zo gaf hij aan. "De honger bij mij werd alleen maar groter. Nu is dan het moment aangebroken."

Over de wedstrijd tegen Fortuna was de verdediger het wel eens met de opmerking dat het een walk in the park was. "Als je kijkt naar de uitslag wel", zei hij daarover. "We hadden de wedstrijd wel sneller kunnen beslissen, maar met een 5-0 overwinning heb je het wel goed gedaan."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan cody espn fortuna honger kopenhagen oranje park snakte terugvlucht walk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bosz bot dams eredivisie evenepoel feyenoord flamingo getracked giro hendrikus ihattaren ingecalculeerd ingeslagen intensiteit juve juventus karsdorp lozano metertje perisic rkc roglic schouten stephanpsv tillman vaio veerman