Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Als het als een makkelijke wedstrijd leek, heb je het goed gedaan'

20 maart 2022 21:41

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat hij een heel goede wedstrijd had gezien. "Het waren mooie doelpunten. We hebben uitstekende combinaties laten zien en verdienden het om te winnen", aldus Schmidt. "Je wil het altijd laten lijken op een makkelijke wedstrijd, maar makkelijke wedstrijden bestaan niet. Als het dus als een makkelijke wedstrijd leek, heb je het goed gedaan."

Volgens de trainer had PSV de wedstrijd wellicht eerder moeten beslissen. "Maar uiteindelijk scoor je vijf keer en houden we opnieuw de nul", zo gaf hij aan. "Drie wedstrijden in een week, tien doelpunten en geen enkele tegen. We zitten in een flow en zitten in een goede vorm. We zijn nu toe aan wat rust om ons voor te kunnen bereiden op de laatste weken van het seizoen."

Dat ook Ajax had weten te winnen, deed Schmidt niet veel. "Je moet alleen maar met jezelf bezig zijn. Andere wedstrijden kun je toch niet winnen", zei hij daarover. "We doen iedere week onze best en dan zien we wel wat er dit seizoen nog mogelijk is. Hoe de stand op de ranglijst nu is, doet er niet toe. Het gaat er om hoe dat is aan het eind van het seizoen."




Tags

schmidt roger combinaties espn scoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage