Transparent
Inloggen
Sluiten

Oud-PSV'ers zorgen voor oefenwinst Oranje, geen speeltijd voor Joël Drommel

26 maart 2022 22:41
Foto: Pro Shots

Oud-PSV"ers zorgen voor oefenwinst Oranje, geen speeltijd voor Joël Drommel; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen Denemarken winnend af weten te sluiten. Het duel eindigde in een 4-2 overwinning. Joël Drommel bleef de hele wedstrijd op de bank. Met twee treffers van Steven Bergwijn en een benutte strafschop van Memphis Depay werden drie doelpunten gemaakt door een door PSV opgeleide speler.




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel oefenwinst oranje bergwijn denemarken depay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Depay, Malen, Bergwijn, Wijnaldum. Het zijn bijna altijd de oud PSV'ers die het moeten doen. Trots!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Scoorden zij nog maar voor PSV. Dit kan mij echt niet boeien.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik gruwel echt van dat WK in Qatar. Ik denk dat mensen zich nog niet goed realiseren hoe raar het er uit gaat zien als na een aantal wedstrijden opeens alle wedstrijden van de clubs worden stilgelegd om in de woestijn een WK te gaan spelen. Heb je PSV net goed ingespeeld, kan je anderhalve maand later weer van voor af aan op nieuw beginnen.
Er zal vast een discussie komen over of de UEFA nog bij die Fifa moet blijven.
Die hebben we toch helemaal niet nodig ?
Als je weet welk nieuws Tucker Carlson nu op Fox begint uit te zenden dan gaan we nog een hele rare tijd te gemoed.
+4/-6

 
2 jaar geleden
Mis ik iets? Vanwaar deze minnetjesregen? Of is de sjeik hier ook actief?
+3/-0

 
Potjandorie ja, willen de minnetjesregen veroorzakers opstaan?
+3/-0

 
2 jaar geleden
@Albert, dank voor je post :) Kennelijk is onderbouwde kritiek op het WK in Qatar en op de Fifa niet populair. Maar hoeveel minnen ik ook krijg, ik blijf gewoon zo goed mogelijk opschrijven wat ik de realiteit vind, namelijk dat dat WK zeer raar is tav de wedstrijden van PSV, en dat de Uefa zelf zijn eigen lijn moet volgen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het was vooral opvallend (lees "verdacht";) dat er binnen een hele korte tijd een hele zooi minnen gegeven worden en daarna 20 uur niet meer. Misschien is dat een bug of iemand met meerdere accounts ofzo. Het is hier helaas niet zo druk dat je zomaar verwacht dat er ineens een hele rits stemmen komt, en al helemaal niet zonder reacties. Ik denk overigens dat de meesten hier wel inzien dat er wat mis is met Qatar. Zo controversieel is die mening niet.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Interessante analyse. Eerlijk gezegd had ik het een jaar of 3 geleden maar een raar verhaal gevonden, maar ik ben in de tussentijd al vaak genoeg vergelijkbare (verdachte) acties tegen gekomen. Bijvoorbeeld influencers die enorme bedragen krijgen om het beleid van de regering uit te dragen, of allemaal trollen op twitter de met alternatieve feiten invloed proberen uit te oefenen, of proberen te ontmoedigen.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Flekken zal ook tegen Duitsland keepen zegt de bondscoach. Want daar speelt hij zelf in de competitie is het argument. Kan Drommel zich ook niet met een blessure afmelden en nog lekker een paar daagjes rust pakken? Zolang die bond en alles daaromheen een duidelijk 020-stempel hebben heb ik nooit het gevoel dat het er neutraal en eerlijk aan toe gaat. Zal wel aan mij liggen. Ik vond die Flekken er bij dat doelpunt slecht uit zien. Had Drommel echt niet slechter gedaan....
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage