Transparent
Inloggen
Sluiten

Gelijkspel voor PSV Vrouwen in Amsterdam

27 maart 2022 15:24
Foto: Pro Shots

Gelijkspel voor PSV Vrouwen in Amsterdam; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen heeft zondagmiddag een punt gepakt in Amsterdam. Het competitieduel tegen Ajax eindigde in 0-0. In de hele wedstrijd waren er nauwelijks kansen voor beide ploegen en dat leidde dus ook niet tot doelpunten. PSV staat door het puntverlies nu op een vierde plek in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.




Tags

eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Prima punt in Amsterdam gepakt.Pattiwael mist op het einde nog kansen op de overwinning. Het zou niet verdiend zijn geweest maar het is wel jammer vooral omdat het Ajaks betreft. Sari keepte eindelijk weer eens een prima wedstrijd.
+1/-0

2 jaar geleden
Nauwelijks kansen, lees ik? Nou was het geen sprankelende wedstrijd, maar kansen waren er volop hoor. Beetje het oude verhaal: Ajax in de aanval, PSV vanuit de tegenaanval of counter desgewenst. Ajax had tegen het einde pech met puntertje binnenkant paal. En Sari keepte eindelijk eens behoorlijk in PSV-trui, met name voor rust een flitsende reflex en ook bij de kopbal vlak voor tijd stond zij haar vrouwtje. Aan de andere kant had Pattiwael zomaar een hattrick kunnen scoren en daarmee Brugts kunnen dan wel moeten belonen. Hadden wij Joëlle Smits nog maar! Geen geweldige kraker aldus, maar ook niet saai. Dan kom je algauw uit bij boeiend.
+2/-0

2 jaar geleden
Sterke beurt van Sari,maar voorin slapjes en slordig.
Er had echt wel meer ingezeten als er met de kansen beter en minder gehaast was omgesprongen.
Zelfs nog een keer alleen op de keepster af,die kansen moeten ze wel maken;maar al met al een verdienstelijk gelijk spel.
+1/-0

2 jaar geleden
Benieuwd wat die zouden maken tegen venhorst 1
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage