Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Ruud van Nistelrooij, our new head coach | First interview

30 maart 2022 18:39 - PSV TV




Tags

nistelrooij our

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Benieuwd op hij Götze bij PSV kan houden want die vond de trainer zeer belangrijk.
+2/-0

2 jaar geleden
Mooi mooi mooi… als hij in staat gaat zijn om te verbinden zoals hij spreekt/voorkomt ben ik ervan overtuigd dat hij met zijn staf hele mooie resultaten gaat halen. Wat is Ruud toch een topper. Wens hem veel wijsheid en alle succes toe.
Come on you boys in red!
+7/-0

2 jaar geleden
Mooie vent en ik gun hem het aller aller beste. Prestaties vallen en staan bij een goede selectie dus daar ligt prio 1. Ook mooi om te horen dat Brands dingen wel voor elkaar krijgt. Schmidt heeft een goede basis neer gezet, met Brands komt er een echte topsportmentaliteit bij de club en Ruud mag met zijn visie gaan oogsten. Een echte winnaar is het zeker en dat zal hij ook overdragen op de groep. Kijk je naar de ontwikkeling van Jong dit jaar heeft hij daar ook goede dingen gedaan. We gaan er vol voor!!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik moet het allemaal eerst nog maar zien, maar hoop er uiteraard het allerbeste van.
+2/-0

2 jaar geleden
Als ik dit beluister dan hoor ik dat John en Toon niet in staat zijn geweest om Ruud om te praten naar het trainerschap, en dat Brands pas de doorslag gaf. Zonder Brands was het waarschijnlijk Cocu geworden. Jammer dat er niet wat dieper in gedoken wordt op dergelijke antwoorden, en dat er slechts een vragenlijstje afgewerkt wordt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte