Transparent
Inloggen
Sluiten

'Andreas Pereira in beeld voor terugkeer bij PSV'

1 april 2022 11:08 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Andreas Pereira in beeld voor terugkeer bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens de Braziliaanse tak van ESPN is Andreas Pereira in beeld bij PSV. De middenvelder speelde eerder al lange tijd in de jeugdopleiding van PSV, maar vertrok op 16-jarige leeftijd naar Manchester United. Momenteel speelde enkelvoudig international van Brazilië op huurbasis voor Flamengo, na eerder verhuurd te zijn geweest aan Granada, Valencia en Lazio Roma.

Flamengo heeft de optie om Pereira definitief over te nemen van Manchester United, maar PSV zou een van de clubs zijn die ook interesse heeft in de inmiddels 26-jarige middenvelder. Ook vanuit Spanje zou er belangstelling zijn.

Update 01-04 11:08: Het Eindhovens Dagblad bevestigt het nieuws wat inmiddels verschillende Braziliaanse media weten te melden. PSV volgt de verrichtingen van Andreas Pereira. Hoe concreet de club wil worden voor de middenvelder is echter nog niet duidelijk.

Meer op ED.nl




Tags

andreas flamengo enkelvoudig espn granada lazio roma valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Nooit van de beste man gehoord.

Heeft het tot op heden ook niet gemaakt dus.
+3/-6

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij ging hij toen hij 16 was naar ManU, net zo jong als Patrick van Aanholt ook 16 en vanuit de jeugd naar Engeland... daar waren ze goed ziek van destijds bij PSV.

De meeste maken het niet en sommigen komen via een omweg nog op t goed pad, maar het is toch tekenend: geleidelijke pad is veel beter... maar ja geld geld geld
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat heb je met werk, als de concurrent mijn salaris verdubbelt ben ik ook vertrokken. Als voetballer heb je max 20 jaar om je vermogen te verzamelen, dan kun je maar beter zo snel mogelijk beginnen.
+4/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is dat nou voor loze kreet? Kan een voetballer na die 20 jaar dan niks meer? Worden zijn armen en benen eraf gehakt na zijn actieve carrière ofzo?? Schei toch uit, hij kan gewoon achterop de vuilniswagen gaan werken of post bezorgen of bij een bakker gaan werken of of of... gewoon zijn geld verdienen zo als wij allemaal doen en zullen moeten blijven doen tot ver achterin de 60. Jammer dat jouw denkwijze al zo is aangetast door die zogenaamde zelfverzonnen 'wetten van het betaalde voetbal'.
+9/-6

 
2 jaar geleden
Ja, dat kan. Maar als het alternatief is om op je 16e naar Manchester te gaan en in twee jaar net zoveel te verdienen als een vuilnisman in zijn hele leven, zou ik daar voor gaan.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Beetje makkelijk, ja het geld is goed, maar voor je ontwikkeling op voetbal gebied en de kansen op speeltijd is het natuurlijk funest... zou interessant zijn om te onderzoeken hoeveel er geslaagd zijn die al rond 16 jaar vertrokken en dan bedoel ik niet die via een omweg zoals Bruma en Van Aanholt toch nog redelijke carrière hadden, maar er gelijk stonden... dat zijn er zeer weinig tot geen imo, dus wat is dan wijsheid ook op langere termijn?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja was een enorm talent toen der tijd. Laatste jaren niet meer gevolgd maar kon zeker aardig ballen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Eén van de grootste talenten destijds. Te vroeg weggegaan natuurlijk, maar heeft ze natuurlijk goed verdiend.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ken hem ook nog wel vanuit de jeugd,(Andreas Hoelgebaum)maar na zijn omzwervingen zie ik hem na Flamengo niet zomaar weer terugkeren in de ere-divisie,we gaan het zien.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nee joh, gewoon een geruchtje van niks.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Zegt meer over jou dan over Andreas. Komt nota bene uit eigen jeugd en heeft bij oa United en Lazio gespeeld. Daarnaast is hij vaker in verband gebracht met een terugkeer naar PSV.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dus omdat de man ooit, als kind, actief was bij PSV zou ik hem per se moeten kennen? En het internationale voetbal volg ik ook niet meer op de voet. Maar wel genoeg om in te schatten dat het geen échte topper is. En dat hij al op zijn 16e besloot te verkassen bij PSV is imo ook veelzeggend.
+2/-4

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Dus het ligt niet aan Andreas maar aan jezelf dat je hem niet kent.
Je volgt het internationale voetbal niet, is prima maar kan hij ook niets aan doen. Maar dan ken je dus eigenlijk geen enkele speler die psv van buiten de eredivisie naar ons wil halen.
Hij vertrok als 16 jarige terwijl hij 1 van de grootste talenten was, psv baalde hier enorm van. Is misschien nooit niet de ster geworden die erin zat vanwege verkeerde keuzes, maar kan zeker wel goed voetballen en is alles behalve een onbekende naam. Daarnaast spelers die op jonge leeftijd vertellen, zegt tegenwoordig ook niets meer. Ik was blij met bruma en Malen toen zij naar psv kwamen en ook Bazoer is wat mij betreft welkom. Zijn er genoeg die in het buitenland wel doorgebroken zijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik volg het internationale topvoetbal niet meer zo als vroeger, maar zie, lees en hoor nog best wel het e.e.a.. Maar goed afgezien van Chelsea & Millwall, yup vreemde combinatie - I know, is de échte betrokkenheid er niet meer zo wat dat betreft.

Ook moet ik zeggen dat, sedert de Claudiootjes, Leandrootjes, Mancootjes en dergelijke, geloof ik het ook wel met al die zogenaamde grote talenten. Alleen voor Reis had ik écht een zwak.

Het verschil met Malen, Bruma en ook Bergwijn is dat zij bij Ajax en Feyenoord vertrokken en niet PSV in de steek lieten. En wat Bazoer betreft, waar trek jij dan de grens? Labyad ook maar terughalen, Mo nog een ultieme kans geven indien de kans zich voordoet? Klaarblijkelijk vond men PSV destijds second best, schoffeerde men de club zelfs bij gelegenheid, welnu de mazzel dan maar, houdoe en bedankt.
+2/-2

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Er is geen te trekken grens. Ieder geval is apart. Je had een zwak voor Reis. Wij allemaal, maar Reis had een zwak voor iets anders.. en toch bleven we hem kansen geven. Bazoer vind ik een andere situatie dan Mo, Bakkali en Labyad. Maar nu ik zie zo alle 3 benoem, tja denk dit wel al genoeg zegt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie geen verschil tussen Bazoer en Labyad of Aissati. Mo is idd wat meer uit koers. Die heeft zich stelselmatig misdragen en gaat vervolgens naar die andere club. Persoonlijk hoeft die van mij nooit meer aan het voetballen te komen, op topniveau dan allicht.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Voor 5 miljoen prima aanwinst. Voor 10 veelste duur. Leuke opvolger voor van Ginkel. Al denk ik dat ze ook voor veel ervaring zullen gaan. Zoals Luuk, arias, strootman en een poging zullen wagen voor Gini, Dries en Memphis.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ware het niet dat het oorspronkelijke bericht al van gisteravond dateert.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Man, man, man Killer… ik zag je elders al een opmerking maken over de “minnetjesfetisjist” maar om nou voor deze opmerking een minnetje te geven raakt kant noch wal en neigt naar een persoonlijke vendetta. Is gewoon scherp opgemerkt en tevens een feit wat je zegt.
Overigens deel ik altijd graag een plusje uit aan je omdat ik het bijna altijd met je eens ben of je zienswijze waardeer. Niet dat veteraan supporters als jij en ik geven om plusjes en minnetjes maar dat terzijde.
+1/-0

 
2 jaar geleden
En hoe kom jij erbij dat ik hier een minnetje uitdeel? De persoon op wie ik reageer, heeft nota bene niet eens een minnetje achter zijn post... just putting the record straight. Misschien een volgende keer beter opletten alvorens iets te posten.
+0/-2

 
2 jaar geleden
Uhm lees even terug wat ik zeg… iemand heeft jou een minnetje gegeven voor de opmerking waar ik op reageer en ik vind dat onzinnig. I’m on your side
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sorry, mea culpa... verkeerd geïnterpreteerd. Over ironie gesproken, hahaha, ik verbaasde mij al! ;-)

Ja zo nu en dan 12 minnetjes kan ik wel hebben, dan heb je iig niet voor niets zitten typen. Maar telkens die ene standaard-min, merkwaardig. :-)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vooruit…. Een plusje voor de moeite :)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb mijzelf net een minnetje gegeven.
+1/-0

Andreas Pereira halen zou niet misstaan bij ons, viel hier en daar steeds net tussen wal en schip, is nu volwassen , Je mag aannemen dat hij wordt gevolgd en dat men bij PSV met de terugkomst van Marcelleke en de drang naar top 32 zeer secuur te werk gaat gaan.
+1/-0

2 jaar geleden
Zullen ze onderhand niet eens gaan kijken voor een goeie spits?
Zahavi gaat hoogst waarschijnlijk en Veniciua gaat het niet worden vrees ik.

Middenvelders genoeg denk ik zo
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gotze zal wel vertrekken en deze jongen speelde vroeger als aanvallende middenvelder. Doan zou daar allicht ook kunnen spelen maar neem aan bijv daarom de interesse. Neemt niet weg dat een goede spits absoluut prioriteit nummer 1 is wat mij betreft
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage