Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zegt zes contracten van Jong PSV'ers formeel op

1 april 2022 13:13 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV zegt zes contracten van Jong PSV"ers formeel op; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV bekend gemaakt dat zes contracten van spelers van Jong PSV zijn opgezegd. Yunus Bahadir, Nathan Markelo, Nigel Thomas, Damian Timan, Cheick Touré en Dylan Hopman hebben allemaal te horen gekregen dat hun aflopende verbintenis bij de club niet wordt verlengd.

PSV heeft daarnaast het nieuws bevestigd dat de optie in het contract van Michal Sadílek is gelicht, zodat de Tsjechische middenvelder tot 2023 onder contract ligt. Ditzelfde is ook gedaan bij Jong PSV-doelman Tyrick Bodak.

Meer op PSV.nl




Tags

jong formeel bahadir bodak cheick ditzelfde hopman markelo nathan nigel sadilek timan toure tyrick yunus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Toure binnen gehaald van Feyenoord als mega talent. Apart dat ie bij ons niet doorontwikkeld is. Hoop dat ze via een omweg allemaal alsnog weten te slagen in de eredivisie.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Toure megatalent?
Volgens mij slechts een afvaller bij feyenoord,en heb hem vaak genoeg aan het werk gezien,waarin hij eerder een dissonant was dan een verrijking.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Feyenoord wilde hem heel graag aan boord houden en verlengen maar hij wilde de volgende stap maken en koos voor psv. Op dat moment voor PSV een goede transfervrije aanwinst, knap dat ze hem konden halen want kon ook naar het buitenland. Was bij Feyenoord op dat moment echt een van de grotere talenten. Helaas is ie hier enorm tegengevallen. Ik denk dat zijn blessures uit zijn Feyenoord tijd hem nog altijd parten spelen. Hoop dat ie via een omweg, Twente ofzo alsnog zichzelf kan doorontwikkelen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ok dan,blijft wel staan dat zijn eigen ontwikkeling geen stijgende lijn weergeeft.
Ik voorzie een ploeg in de anonimiteit voor hem.
+1/-0

2 jaar geleden
Vorig jaar ook al een flink aantal. Het niveau moet nog wat omhoog in de acadamy. Ik snap best dat je niet elk jaar 6 talenten door kunt schuiven naar het eerste en de afvallers allemaal kunt verkopen, maar het zou toch mooi zijn als we wat meer van onze talenten een jaar of 2 eerder kunnen verkopen als ze het eerste niet gaan halen, al is het maar voor een (paar) ton.
+2/-0

2 jaar geleden
Jammer voor die jongens. Bewijs het ongelijk van de club maar, het zou mooi zijn om jullie nog ergens terug te zien. Succes
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage