Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onnodig onderuit tegen Jong AZ

1 april 2022 21:59
Foto: Pro Shots

Jong PSV onnodig onderuit tegen Jong AZ; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie onderuit gegaan. Jong AZ bleek met 2-0 te sterk. De ploeg van Ruud van Nistelrooij speelde voetballend een goede wedstrijd, maar kwam tot te weinig kansen. De thuisploeg profiteerde in de eerste helft vervolgens van een slippertje achterin en maakte in blessuretijd de 2-0 uit een vrije trap toen Jenson Seelt met rood van het veld werd gestuurd vanwege een doorgebroken speler.




Tags

jong jenson nistelrooij seelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik ben bang dat we het tegen Twente in vorm weggaan geven. Twente heeft zich goed kunnen voorbereiden zonder dat er internationals weg zijn gegaan en Ajax heeft het geluk aan hun kont hangen. Het zou mooi zijn als Ajax eerst punten verspeelt in Groningen, dan wordt de druk wat minder, maar ik heb mijn twijfels.
+2/-0

2 jaar geleden
Er wordt alleraardigst gevoetbald maar met wederom verlies zakt de ploeg naar een 14e plek en is zelfs ingehaald door jong-az.
Dat maakt het allemaal toch wat minder rooskleurig,hopelijk kunnen er maandag weer wel drie punten bijgeschreven worden.
+4/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat dit geen voorbode wordt voor volgend seizoen: leuk mee voetballen maar achterblijven met lege handen.
+1/-0

2 jaar geleden
Zoals in de meeste wedstrijden van jong zijn ze minimaal gelijkwaardig maar halen ze geen punten.Moeten leren dat leuk voetbal niert genoeg is en er ook resultaat gehaald moet worden
+1/-0

Spelen toch zelden of nooit in het zelfde samenstelling?
+1/-0

2 jaar geleden
Het gaat al jaren bergafwaarts met Jong PSV. Ik begrijp best dat het een doorgroei is voor enkele naar PSV 1, maar als het gros van de spelers niveau plek 14 is, lijden de allergrootste talenten daar ook onder natuurlijk. De doelstelling zou toch top 5 moeten kunnen zijn met zelfopgeleide spelers. De faciliteiten zijn er inmiddels nu nog het juiste talent vinden en opleiden. Ik neem aan dat het niet aan de coach ligt.
+1/-2

2 jaar geleden
Is het Jong PSV elftal nou onder de maat qua samenstelling of zit het tactisch allemaal niet zo lekker in elkaar? Ben benieuwd hoe actieve volgers van 'Jong' kijken naar de verrichtingen van van Nistelrooy met dit elftal.
+1/-0

2 jaar geleden
https://nl.wikipedia.org/wiki/Jong_PSVlink
Meestal is de ploeg voetballend goed georganiseerd en dominant aan de tegenstander,maar helaas worden niet altijd de punten meegenomen wat ook te maken heeft met de jeugdigheid en verder niet zorgelijk is want de ontwikkeling staat voorop.
De ploeg moet echter wel in staat zijn om linkerrijtje te spelen,wat ook vaker is gedaan.(zie link).
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage