Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel: 'We begonnen heel slecht en vooral ik'

2 april 2022 22:36

Joël Drommel gaf in gesprek met ESPN aan erg te balen van de wedstrijd tegen FC Twente. "We begonnen heel slecht en vooral ik. Twee goals waren mijn fouten", aldus Drommel. "De wedstrijd was alleen nog niet afgelopen. We gingen met 3-1 de rust in en pepten elkaar op. In de tweede helft zag je een heel andere wedstrijd."

Voor de interlandbreak hield de doelman drie wedstrijden op rij de nul. "We gingen ook door in de Conference League en dan komt dit hard aan", zo gaf hij aan. "We blijven gewoon vechten en we blijven positief. Er komt nu weer een mooie wedstrijd aan."

Op social media was er ook veel kritiek op de doelman hoe hij na afloop het publiek van FC Twente bedankte. "Ik heb hier zeven jaar gezeten en niet echt afscheid van ze kunnen nemen. Het was ook al een tijdje geleden dat ik hier gespeeld heb in een vol stadion", zei hij daarover. "Ik heb een klein rondje gemaakt, maar ik weet niet of het echt slim was. Na zo'n wedstrijd was het niet echt handig. Ik speelde geen goede wedstrijd en dan is het slim om het op een ander moment te doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel twente conference espn pepten rondje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage