Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We zijn geen machines'

2 april 2022 22:46

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat het tegen FC Twente een heel speciale wedstrijd was. "Wij begonnen niet goed en FC Twente deed het juist wel heel goed", aldus Schmidt. "We maakten heel veel fouten, al dwong Twente die zelf ook af. Zij scoorden drie keer en toen werd het voor ons heel lastig. Die 3-1 was goed voor ons."

In de tweede helft liep het beter bij PSV. "Alles was nog mogelijk en uiteindelijk zullen we dit gelijkspel moeten accepteren", zo gaf hij aan. "Ik heb geen zin om naar excuses te zoeken, maar dit was al de negenveertigste wedstrijd van dit seizoen. Soms heb je gewoon van deze wedstrijden waarin het niet loopt in het begin."

In de rust greep Roger Schmidt in met drie wissels. "Er kwam meer structuur en snelheid in het veld. In de tweede helft was het beter, maar uiteindelijk toch maar een gelijkspel", zei hij daarover. "Natuurlijk ben ik trots dat de spelers nog terug zijn gekomen. We zijn geen machines. Soms haal je jouw beste niveau niet. Alle spelers hebben een uitstekende mentaliteit en tot nu toe hebben ze een uitstekend seizoen gespeeld. We waren vandaag niet op top niveau, maar hebben wel karakter getoond in de eerste helft. We hebben uiteindelijk nog een punt weten te redden."




Tags

schmidt roger machines twente espn negenveertigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage